Synergy Europe får egne sosiale medier

Synergy Europe har offisielt lansert egne sosiale medie-kontoer. Nå kan alle venner av Synergy følge en Europabasert Instagramkonto og Facebook-side. I tillegg får Teammedlemmer tilgang til en eksklusiv Facebook-gruppe.

Vil du bli en del av nettverket vårt? Det er enkelt.

EUROPE INSTAGRAM: Klikk HER for å følge kontoen.
EUROPE FACEBOOK-SIDE: Klikk HER for å følge siden.
EUROPE FACEBOOK-GRUPPE: Click Klikk HER for å bli med i gruppen. Du vil bli bedt om å oppgi Teammedlemsnummeret ditt og om å samtykke til våre bruksvilkår. Teamet vårt hos Synergy vil bekrefte medlemsskapet ditt og gi deg tilgang så fort som mulig.

Vi ser frem til å kunne vise frem og dele mer om hvem vi er, hva vi gjør og hva som gjør oss lykkelige. Du kan også invitere venner, kunder og teams til å følge Facebook-siden og Instagramkontoen vår. Utforsk og lær mer om Synergy-universet, fra produkter til Elitehelse-livsstilen.

Facebook-gruppen for Teammedlemmer skal være et samlingssted der vi fortsetter å bygge opp Synergy Europe, med innlegg som kunngjøringer, informasjon om lederskapsopplæring og nyhetsoppdateringer for å sørge for at alle til enhver tid er informert. Men først og fremst gjør gruppa det enklere for Synergy å se og høre alt våre verdifulle Teammedlemmer har å si, på en helt ny måte.

Vi gleder oss til å knytte kontakt med deg! Kommuniser med gamle og nye Synergy-venner på flere språk, og bli sterkere sammen i Europa mens dere sprer ordet om Elitehelse.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us