Hjertehelsens månedHjertehelsens måned er her, og vi er klare for fest! Hver februar feirer mennesker over hele verden hjertehelsens måned, samtidig som de øker bevisstheten rundt hjerte- og karsykdommer og feirer kroppens mest vitale organ – hjertet. 

Hjerte- og karsykdom er en av de hyppigst forekommende dødsårsakene i verden. I gjennomsnitt dør 17,9 millioner mennesker av hjerte- og karsykdom hvert år – det tilsvarer 31 % av alle årlige dødsfall. 

Selv om disse tallene er høye, kan vi sammen gjøre små endringer i hverdagen som bidrar til å forebygge hjerte- og karsykdom. Å kontrollere og redusere risikofaktorer kan hjelpe i det lange løp, og det finnes mange måter å oppnå dette på:  

  • Oppretthold en helsegunstig kroppsvekt
  • Slutt å røyke og/eller unngå passiv røyking
  • Hold kolesterol og blodtrykk innenfor helsegunstige verdier
  • Hvis du drikker alkohol, hold inntaket moderat
  • Spis sunt
  • Vær i aktivitet

Synergy har satt seg to viktige mål for hjertehelsens måned: Å støtte alle friske hjerter og feire hjertets fantastiske tilstedeværelse i kroppen. Hjertet ditt er den mest hardtarbeidende muskelen i kroppen din, og dermed fortjener det ekstra omsorg og oppmerksomhet. 

Vi oppfordrer alle til å feire ved å ta på seg røde klær nå på fredag, altså den 5. februar, i anledning Wear Red-dagen. Hvilke av de RØDE favorittplaggene dine skal du ha på deg?  
Vis verden at du bryr deg om hjertehelse ved å ta på deg det kuleste og rødeste antrekket ditt – finn det frem, for vi vil se det! 

Trenger du motivasjon? Tenk på en person du kjenner som ville vært mye lykkeligere hvis hjertet deres var friskere. En person du er glad i. Kle deg i rødt den 5. februar for dem. 

Trenger du MER motivasjon? Vi har planer om å kjøre ut noen knallbra premieutdelinger og giveaways i februar! Den første utfordringen kommer på Wear Red-dagen den 5. Februar. 
Slik deltar du:
  1. Ta en selfie eller en groupie som viser de råkule røde antrekkene deres. 
  2. Klikk HER for å laste opp bildet til Google-spørreundersøkelsen vår.
  3. Legg det ut på Instagram eller Facebook (eller begge, vi liker at du gjør en innsats). 
  4. Tag Synergy og bruk emneknaggene under: 
#TheHeartOfTheMatter #HeartHealthMonth og #SynergyWorldWide

Nå er du automatisk med i trekningen! 

Denne måneden ønsker vi å fornye løftet vårt om å øke bevissthet rundt hjertehelse, utgjøre en forskjell når det kommer til andres helse og om å spre hjelpsom informasjon og motivasjon når det kommer til det flotte og unike hjertet ditt. 

#HeartHealthMonth #WearRedDay #SynergyWorldWide #EliteHelse #TheHeartOfTheMatter

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us