Synergy WorldWide ønsker Espen J. Frydenberg velkommen

Det et med stor glede vi endelig kan ønske Espen J. Frydenberg, vår nye Regional Sales Director for Norden, velkommen til Synergy Worldwide.

Espen er den første nordiske salgsressursen lokalisert i Norge igjennom Synergy Worldwide sin 21 år lange historie dedikert med fokus på Norden. Han vil arbeide med og for å ivareta våre nordiske teammedlemmer og markedets interesser. Norden er et voksende marked med spennende muligheter og derfor står vår nye nordiske salgsdirektør som en viktig nøkkelperson og samarbeidspartner for videre suksess. 

Espen Frydenberg har en bred og variert salgsbakgrunn som spenner seg over 19 år hvorav 12 av årene har vært innenfor salgs og distributør støtte i netteverksmarkedsføring. Han kommer til oss med sin erfaring som salgsleder, veileder og internasjonal foreleser. Med en kombinasjon av ambisiøs, målrettet og dyktig fokus vil han være en perfekt samarbeidspartner for våre dyktige teammedlemmer i Norden.

I en kommentar sier Espen Frydenberg: «Jeg er utrolig fornøyd og takknemlig over å få lov til å bli med i Synergy WorldWide. Etter å ha vært borte fra bransjen i et år merker jeg allerede nå etter få dager at jeg har savnet denne fantastiske industrien. En bransje og industri som må være den mest rettferdige forretning som finnes og hvor alle, uansett bakgrunn, har lik mulighet til å lykkes. Måten jeg har blitt tatt imot på har vært fantastisk og ettersom jeg blir mer og mer kjent med kompensasjonsplanen, firmaet og våre ledere føler jeg at jeg endelig har "kommet hjem".

Vi er stolte over å ha fått Espen med på laget til våre Nordiske teammedlemmer og vi ser frem imot videre vekst i dette viktige Europeiske markedet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us