Vision Retreat 2023

Kunne du tenke deg å oppleve privilegiet det er å få besøke Synergys hovedkvarter og Hughes-senteret i Utah? Denne fantastiske muligheten kan bli din ved hjelp av litt ekstra innsats og samarbeid i Teamet. Oppnå rangen Silver og behold den i 6 måneder i 2022, og hjelp fire personlig sponsede Teammedlemmer med å oppnå og beholde rangen Star i tre måneder.

Du vil få muligheten til å møte legene våre og forskningsteamet vårt i Hughes-senteret mens du lærer alt om research-prossessen. Tilbring tid med staben ved Corporate-kontoret og få en unik innsikt i Synergy. 

Utgifter som hotell, måltider og bakketransport betaler vi. I tillegg vil du kunne få refusjon i form av reisekreditt!

Vision Retreat 2023

Kvalifiseringsperiode: Januar 2022 – desember 2022
Arrangementsdato: dato kommer senere, 2023
Sted: Utah i USA
Hvem: Kvalifiserte Teammedlemmer


Slik kvalifiserer du deg

- Oppnå rangen SILVER eller GOLD for første gang i perioden august 2021 til juli 2022. Husk at du må være aktiv på "Abonner og spar" med bestilling, samt opprettholde 200 CV i TC1-volum i hver av kvalifiseringsmånedene for å kvalifisere for eventuelle Synergy-kampanjer.
- Oppretthold rangen SILVER i minimum seks måneder innenfor samme kalenderår (2022), inkludert desember. 
- Spons fire nye Teammedlemmer personlig i 2022 som alle oppnår rangen STAR, og beholder den i minst de to påfølgende månedene (innenfor kvalifiseringsperioden på 12 måneder). 

+ Gjør deg fortjent til et gjestepass
- Du kan oppgradere og gjøre deg fortjent til å ta med en gjest ved å oppnå rangen GOLD for første gang i perioden august 2021 til juli 2022, og beholde rangen i minimum seks av årets måneder, inkludert desember 2022.
- I tillegg må minst to av de nye personlig sponsede Teammedlemmene som oppnådde rangen STAR avansere til BRONZE og beholde den rangen i minimum de to påfølgende månedene – innenfor kvalifiseringsperioden på 12 måneder. Vilkår:  
- Alle Synergy Europe-Teammedlemmer som ikke har kvalifisert seg til Vision Retreat tidligere kan delta for å kvalifisere seg i denne utgaven av Vision Retreat-kampanjen.
- Gjesten må være en ektefelle/partner, eller forretningspartner som er tilknyttet din Synergy-organisasjon. Gjesten kan ikke være et annet Synergy-Teammedlem.
- All aspekter av dette kampanjeprogrammet er ikke-overførbare og kan ikke løses ut i tilsvarende pengeverdi. Mottageren kan ikke ha noe utestående hos Synergy WorldWide på tidspunktet for bonusmottagelsen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us