Synergys Kundeprogram

Kundeprogrammet er her! Vi gleder oss over å kunne annonsere denne lanseringen og fortelle dere alt om programmet som vil gi fornyet kraft til kundebasen din og hjelpe deg med å forbedre og utvide virksomheten din.

Kundeprogrammet (et affiliate-program) hjelper deg og kundene dine å få flere fordeler ut av å dele favorittprodukter på nettet. Hvem som helst kan bli en affiliate og “referere en venn” så snart de har blitt kunde her hos oss. En affiliate får en belønning på 16%* i produktkreditt når de refererer en venn som handler hos Synergy, mens den som sponser affiliate-medlemmet mottar provisjonsutbetalingen.
   
Med dette nye Kundeprogrammet følger nye Vilkår og betingelser for kunder og mindre oppdateringer i våre Regler og prosedyrer.

Vennligst ta deg tid til å lese gjennom dokumentene via lenkene du finner lenger ned. Vennligst merk at hvis du legger inn en bestilling hos Synergy WorldWide, godtar du også disse nye endringene.


Nytt Kundeprogram her
Nye Vilkår og betingelser for kunder her
Oppdaterte Regler og prosedyrer her
Kompensasjonsplan her


* Vær oppmerksom på at i tidligere kommunikasjon har "opptil 20 %" blitt brukt for å forklare potensielle inntekter i produktkreditter. Denne prosentandelen reflekterer beløpet da beregningene ble gjort med engroshandel som grunnlag. Vær oppmerksom på at den oppdaterte prosentandelen på «16 %» gjenspeiler beregningsprosenten når du bruker engangsprisen for detaljhandel som basis. Beregningene er gjort på pre moms beløp. 
Beløpsberegning av produktkreditt beregnes på samme måte som retail bonus og er differansen mellom hva en kunde har betalt for produktene og grossisten, begge før moms.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us