Høydepunkter fra Summit 2022

Først og fremst vil vi si TUSEN TAKK! Takk til hver eneste én av dere som ble med på Summit 2022. Dere er grunnen til at vi elsker å holde på med dette, og ingenting kunne gitt oss mer glede enn å dele denne helt spesielle dagen med dere. For dere som gikk glipp av den eller hvis du bare trenger en kjapp påminnelse, her kommer noen av høydepunktene fra Summit 2022: 

Produktlanseringer: Våre nye produktlanseringer var noe av det mest spennende på samlingen. I år har vi lansert en splitter ny Sport Shaker-flaske, Essential Greens og CoQ10. Hvilket produkt gleder du deg mest til å prøve?

Kampanjer: Vi kunne ikke kalt det en Synergy WorldWide Summit hvis vi ikke hadde inkludert fantastiske kampanjer.

    · Vitamin D3: Kjøp 2, få én GRATIS, forlenget og nå tilgjengelig til slutten av september!

    · Collagen+: Kjøp 2, få én GRATIS!

    · Collagen+ Beauty: Kjøp 2, få én GRATIS! 

    · Gratis Jade-roller: For hver av produktpakkene l’amara superior pack du kjøper, får du en gratis jade-roller i gave. Ta opplevelsen din med Synergy WorldWide l’amara til nye høyder. Tilgjengelig så langt lageret rekker, eller ut september.

#MyGreenPOWER-utfordringen: Vi elsker å lage nye utfordringer sammen med deg og dele og se alle reisene deres på sosiale medier. Finn ut mer om utfordringen #MyGreenPOWER her!

One Tree Planted: Vårt partnerskap med Impact Foundation og One Tree Planted innebærer at Synergy Europe kommer til å plante et tre for hver eneste enhet med Essential Greens som selges i løpet av september og oktober. Trær renser luft og vann, utgjør habitater for biomangfoldet, bidrar til vår generelle helse og velvære og skaper jobber som har sosial betydning. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us