Synergy x One Tree Planted

Vi inngår et samarbeid med One Tree Planted for å gjøre planeten vår grønnere, som vil vare fra lanseringen av Essential Greens til slutten av oktober. Ved å ta vare på helsen din, tar du også vare på planeten vår – for hver enhet med Essential Greens solgt, planter vi et tre!

Trærne er jordas lunger. De tar opp Co2 og forsyner oss med oksygen som er essensielt for vår overlevelse og generelle helse. Avskoging er et reelt og akutt problem – det innebærer at det blir færre trær som kan absorbere Co2 – men trær og sunne skoger gir oss også mye mer. De er essensielle for mange dyrearters overlevelse og deres habitater, og de opprettholder plante- og artsmangfoldet i naturen. Sunne skoger kan også bidra til å motarbeide den omfattende spredningen av skogbranner og jordskred. 

Hva kan vi gjøre for å bidra til å beskytte skogene våre?
· Støtte og inngå samarbeid med organisasjoner som One Tree Planted. 
· Være deg ditt ansvar bevisst når du bruker skogen og naturen.One Tree Planted er i arbeid i mer enn 47 land over hele verden, og har allerede plantet over 40 millioner trær. Selskapet bekjemper avskoging med ett tre av gangen, og har respekt for økosystemer, prosjekter og initiativer i lokalsamfunnene. Klikk her for å lese mer om denne fantastiske ideelle organisasjonen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us