Månedens produkt: Purify Kit

Nytt år, nye muligheter for et NYTT DEG. Vi har alle nyttårsforsetter. Spise sunnere, trene, ta bedre vare på oss selv. Men hvordan gjør vi forsettene våre til virkelighet?

Hvis bedre helse er målet ditt, start med magen og tarmen. Og det er ingenting som gjør mage- og tarmhelse enklere enn Purify-programmet fra Synergy Worldwide. Purify-programmet er et 21-dagers regime som er utviklet spesielt for å forbedre mage- og tarmhelse, og det består av fem målrettede kosttilskudd som bidrar til en sunn balanse i mikrobiomet og hjelper deg videre på veien til god helse. 
 
Visste du at hvert eneste menneske består av billioner av celler, men at kun en liten mengde av dem faktisk inneholder menneskelig DNA? Resten av disse cellene tilhører et komplisert økosystem av mikroskopiske organismer – bakterier, sopp og mikroflora – som utgjør mikrobiomet ditt.

En enda bedre måte for å hjelpe tarm, kropp og generell helse? Med rabatt på 10 %! I hele januar kan du få Purify Kit med 10 % rabatt.


Når det er involvert i så store deler av kroppen, er det ikke rart at mikrobiomet har en massiv innvirkning på hvordan vi har det hvert sekund av hver dag. Hver eneste dag dukker ny forskning opp som viser at mikrobiomet, som først og fremst opererer i tarmen, påvirker nær sagt alle aspekter av helsen din. Mikrobiomets tilstand påvirker hjernens funksjon, vekt, humør, immunforsvaret og fordøyelsessystemet. Faktisk lever tre fjerdedeler av mikrobiomet i tarmene dine, og det er nettopp derfor Synergys produkter retter seg mot mikrobiomet som befinner seg der.  

Synergy fremmer optimal helse og metabolsk funksjon på holistisk vis ved å forsyne deg med næring som fremmer et sunt og balansert mikrobiom gjennom Purify-programmet. Programmet inkluderer fem produkter som er spesielt utviklet for å optimere balansen i mikrobiomet: Biome Shake, Biome DT, Body Prime, Biome Actives og ProArgi-9+.

  • Biome Shake – En vegansk shakemiks med en formel utviklet spesielt for mikrobiomet. Biome Shake inneholder generøse mengder vegetabilsk protein og essensielle vitaminer og mineraler. 
  • Biome DT – Denne innovative drikkemiksen inneholder psyllium husk (også kjent som loppefrøskall), brokkoli, inulin, glutamin og sink for å støtte og rense med fiber, samtidig som den balanserer pH-verdien i tarmen. 
  • Body Prime – En effektiv blanding av magnesium, pektin fra eple og sviskepulver i kapselform. 
  • Biome Actives – Kombinerer både prebiotika og probiotika i kapsler. Inneholder en unik formel med inulin og Bacillus coagulans, en motstandsdyktig art av gode bakterier. 
  • ProArgi-9+ –  En proprietær formel i pulverform utviklet for å bedre generell ytelse. Inneholder l-arginin, l-citrullin og fem essensielle vitaminer.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us