Nye produkter: Fat Grabber og Carb Blocker

Våre nyeste produkter, Fat Grabber og Carb Blocker, er nå tilgjengelig! Disse fantastiske naturlige produktene vil bli en naturlig del av ditt daglige kosthold og bidragsytere tillegg til en sunn livsstil. Et balansert kosthold sammen med regelmessig mosjon er nøkkelkomponenter for å opprettholde et sunt liv.Begge disse produktene er utviklet for å støtte en sunn livsstil i forbindelse med riktig kosthold og trening. Det er mange fordeler knyttet til regelmessig fysisk aktivitet og et sunt balansert kosthold, som å bidra til tilstrekkelig kroppsvekt.

Guar Gummi er en nøkkelingrediens i Fat Grabber, og den støtter å opprettholde riktige nivåer av kolesterol i blodet*. Denne ingrediensen brukes ofte som fortykningsmiddel, på grunn av dens evne til å bremse opptaket av næringsstoffer.

Carb Blocker er et helt naturlig produkt som inneholder 300 mg hvite kidneybønner i hver kapsel som hjelper til med å blokkere enzymer som er ansvarlige for å fordøye karbohydrater. Når du spiser karbohydrater, bruker kroppen enzymer for å bryte ned maten for senere å absorbere dem som sukker. Hvite kidneybønner griper inn og hemmer disse enzymene.

Lær mer om disse fantastiske produktene ved å gå til faktaarkene her.
*Effekten oppstår ved inntak av 10 gr guargummi per dag.


Merk:
Dette produkter kan bare bestilles for personlig bruk og skal ikke videreselges. Ordre må bli bestilt via kunderservice.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us