Europeisk høstens kick-off "Eksklusiv" middag med Dan Higginson

"Vær blant DE BESTE" i Barcelona!!!

Vi er glade for å kunngjøre et prestisjefylt europeisk insentivprogram, der du kan få muligheten til å bli med vår Synergy Worldwide-grunnlegger, Dan Higginson, på en eksklusiv middag i Barcelona fredag 8. september!

Det er kun 10 ledige plasser til for dette prestisjefulle insentivet, så hva må du gjøre for å sikre deg en av dem? 

Kvalifikasjonskriterier:

I forbindelse med Sommerens Mentormaraton, vil de 10 personene som lykkes best i Europa med å rekruttere nye teammedlemmer (og som oppfyller kvalifikasjonskriteriene for Sommerens Mentormaraton - SMM) bli invitert til en vakker og minneverdig kveld med Dan Higginson i Barcelona. 

Vinnerne må samle minst 7 nye sponsede Teammedlemmer mellom 1. juli 2023 og 31. august 2023.

Dette er virkelig ikke å gå glipp av, og tiden har allerede startet å løpe (fra 1. juli)! NÅ er tiden inne for å dele Synergy-gaven med alle, og vi ønsker dere mye lykke til med å sikre dere en plass!


Merk:
• Vinnerne må være påmeldt og delta på høstens KickOff-arrangementet og komme i tide til å delta på middagen 8. september.
• Nye teammedlemmer som meldte seg på i juli og/eller august MÅ ha en Abonner og spar-ordre på 200 CV eller mer den påfølgende måneden, noe som er et krav for å kunne delta i Sommerens Mentormaraton.  
• Alle aspekter av dette insentivprogrammet er ikke-overførbare og kan ikke innløses utenom de angitte kriteriene. De endelige vinnerne må ha en god status hos Synergy WorldWide på  tidspunktet for premien. I tilfelle uavgjort vil vinneren være den første personen som oppnår det totale antall poeng. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us