25 % AVSLAG på Synergys bestselgere – PhytoLife, Mistify og Proargi-9+
Dette kan du ikke gå glipp av! Vi er ekstatiske over å kunne annonsere Synergys BESTSELGERSALG. Men pass på – salget gjelder kun de RASKESTE 200 bestillingene, og varer kun i en begrenset tidsperiode. Slå kloa i noen av våre mest ikoniske produkter: PhytoLife, Mistify og Proargi-9+, nå med en rabatt på 25 % av prisen og kun 10 % CV-reduksjon!
 
Denne kampanjen er tilgjengelig PÅ NETTET, fra den 23. til og med den 25. september, for både kunder og Teammedlemmer, og den gjelder både enkeltenheter og pakker med flere produkter.
 
Kombiner og optimer! Denne kampanjen kan også kombineres med Subscribe & Save-rabatten din. Del de gode nyhetene med teamet ditt nå.


Produkter inkludert i tilbudet:


PhytoLife: Med potente konsentrasjoner av klorofyllin, byggress, alfalfa og peppermynteolje gir PhytoLife de naturlige antioksidante enzymene i kroppen en boost, som støtter immunforsvaret, fordøyelsen og helsen generelt.

Mistify: Flytende tilskudd infusert med et utvalg næringsrike bær som Acai, i tillegg til vitamin B6 og ekstrakt av grønn te. Dette utgjør en effektiv og potent antioksidant fruktblanding. Mistify-formelen er nøye utformet for å ivareta helsen din og hjelpe kroppen din med å bekjempe frie radikaler.

Proargi-9+: ProArgi-9+ er et kosttilskudd som byr på aminosyren L-arginin i tillegg til vitaminene B6, C og D. Disse ingrediensene bidrar til et sunt sirkulasjons-, nerve- og immunsystem. Kombinasjonen av ingredienser i ProArgi-9+ er spesielt utvalgt for å støtte en eksepsjonell helse. Dette produktet er rent, potent og utviklet for å hjelpe deg å leve livet optimalt.


Merk:
· Større pakker uten noe kvalifiserende volum omfattes ikke av kampanjen. 


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us