Høydepunkter fra Synergy Europes høst-kickoffFor en fantastisk dag det var! Tusen takk til alle som kom hele veien til Barcelona for å feire og nyte kickoffen med oss. Dere gjorde virkelig dagen enda mye bedre, og vi kunne ikke ha gjort det uten dere.
 
I løpet av Synergy Europes høst-kickoff skapte vi et rom for å dele kunnskap og beste praksis-oppførsel gjennom presentasjoner, innlegg og paneldebatter. Nye produktlanseringer, feiringer av alt dere har oppnådd, opplæring og gaveutdelinger … Etter alt dette føler vi oss supermotiverte for det som venter i nær fremtid.
Vi lanserte to spennende nye produkter, Zinc Protect og Liver Health. 

Vi lanserte et helt nytt Synergy!


Nyttig opplæring fra de europeiske lederne våre og innsiktsfulle og motiverende taler fra Dan Higginson, Bryant Yates, Lynn Ohman, Paul og Rudy!

Vi lanserte også en ny nettside der du kan kjøpe det nyeste av effekter og tilbehør fra Synergy.  
 

Men vent! Vi har ikke fått med alt! Klikk på knappen under for å se og laste ned alle de uforglemmelige øyeblikkene vi opplevde på Synergy Europes høst-kickoff.
Det var så gøy og inspirerende å dele all kunnskapen, alle nyhetene og all den positive energien med alle som deltok, takk igjen. Det er dere som gjør suksessen mulig for Synergy, år etter år. Vi er så stolte og takknemlige over å ha delt dette året og arrangementet med talentfulle og hardtarbeidende mennesker som dere! Vi gleder oss masse til å se dere igjen til neste år!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us