Oppdatering av nettadresseVi er så glade for å kunne kunngjøre at Synergy Worldiwde endelig er ferdig med oppdateringen av våre globale nettside over hele verden!

Gjør deg klar, for denne lørdag 11. november, mellom 17:00 og 18:00 CET, vil vårt globale IT-team oppdatere nettsidene til alle markeder, slik at du ikke lenger trenger å bruke new.synergyworldwide.com for å få tilgang til de nye nettsidene våre. 

Det vil derfor ikke lenger være nødvendig å bruke " new" foran "synergyworldwide.com". Nå vil du kunne bruke www.synergyworldwide.com, eller ganske enkelt synergyworldwide.com. Husk å oppdatere alt bedriftsmateriellet ditt!

Men ikke bekymre deg! Alle som bruker den forrige URL-en blir automatisk omdirigert til de nye sidene, slik at ingen vil gå seg vill og alle de gamle koblingene dine vil fortsatt fungere.

Vær oppmerksom på at du kan oppleve noen tekniske problemer med nettstedet i en kort periode under migreringen, men ikke bekymre deg siden dette er en del av migreringsprosessen og bør ikke ta mer enn 30 minutter.

Til sist, hvis du ønsker å få tilgang til informasjon som er lagret på det gamle nettstedet, kan du besøke det på den oppdaterte nettadressen legacy.synergyworldwide.com. 

Vi er veldig glade og stolte over denne store endringen og håper du vil nyte den til det fulle!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us