GOD JUL FRA SYNERGY WORLDWIDE!

Kjære venner og kolleger,

2023 går raskt mot slutten, og igjen ønsker vi å uttrykke hvor høyt vi setter hver og en av dere. Til de av dere som har vært en del av Synergy-familien i årevis, og til alle som har blitt med i løpet av året, ønsker vi å formidle vår dypeste takknemlighet for innsatsen dere har lagt inn på en daglig basis for å spre Synergys kraftfulle budskap om helse, i både økonomisk og fysisk forstand. I mer enn 51 år har vår dedikasjon til produkter av ypperste kvalitet samt bunnsolide forretningsmodell fortsatt å lede an i bransjen. Og alt dere gjør for å spre det budskapet med alle dere kan er det som gjør det mulig for oss å nå flere og flere mennesker hver dag. Tusen takk. Dette var et stort år preget av spennende overganger for Synergy Europe, med mange nye produktlanseringer, forbedringer av  IT-nettside og -system og den spennende lanseringen av det flotte oppdaterte designet på Synergys logo og emballasje.  

Og med det som grunnlag, i tillegg til innsatsen fra dere, er vi sikre på at vi vil nå målet vårt for 2024; å nå flere teammedlemmer og kunder enn noensinne før. Det er mye jobb som må gjøres, og sammen kan vi komme i mål.

Husk å benytte deg av de mange juletilbudene vi har denne måneden, og del Synergy med alle du kan, mens du setter av en liten stund til å reflektere over 2023 og tenke på noen mål å sette deg for det nye året. Skaff billetter til kick-off-treff i nærmiljøet ditt, og gjør deg klar til å starte det nye året velinformert og klar for action! 

I en verden som er preget av usikkerhet og til og med litt kaos, setter vi pris på stabiliteten og felleskapsfølelsen Synergy gir oss. Vi er fylt av takknemlighet, håp og kjærlighet for hvert eneste teammedlem og hver eneste kunde. Du er Synergys hjerte! 

Vi håper virkelig du får en fin og fredelig jul med dine nærmeste, hvor enn de måtte være. Vi ønsker deg en fantastisk jul, den gladeste hanukka og et knakende godt nyttår!

Vennlig hilsen,

Bryant Yates
President, Europe
 
Lynn Ohman
Executive Director, Europe

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us