GO ELITE 10 ER OPPNÅDD I SLOVENIA OG NORGE


Ytterligere to teammedlemmer vil få utbetalt en bonus på 1200 Euro sammen med sin månedlige provisjon! Bostjan og Irena Pilej (Team EBALI), Team Directors fra Slovenia, og Reidun Lydersen Dalheim, Pearl Executive fra Norge, er de første i sitt område som har nådd dette imponerende målet.

For å kvalifisere deg for Go Elite 10, må du ha 10 Elite Honors-kvalifiserte. Reidun har greid det med 11 egensponsede! Ved å oppnå dette har Team EBALI og Reidun bevist styrken til teamene sine. De skaffer ikke bare nytt kunde- og distributørvolum, de hjelper også teamet sitt til å gjøre det samme. Denne dupliseringen er billetten til suksess med Synergy WorldWide, og via Elite Honors ligger veien til suksess åpen. Vi gratulerer Team EBALI og Reidun med fantastisk suksess!

Team EBALI

Bostjan og Irena forberedte teamet sitt for Elite Honors før programmet ble lansert under Summit 2015, ved å forklare den nye inntjeningsmodellen og ved å legge vekt på betydningen av å bygge kundevolum. Med et godt opplært team og alt på plass, satset Bostjan og Irena for fullt på Go Elite 10 i november. November startet med et strategimøte der Bostjan og Irena forklarte hvordan de ville nå målet og forsikret seg om at teamet deres var med dem. De har vært drivkreftene bak Slovenias Elite Honors-vekst, med 15 kvalifiserte i september til 28 kvalifiserte i november.

“Vi forteller hele tiden teammedlemmene våre om Elite Honors og at det er den riktige måten å bygge en stabil forretning på,” sier Irena. “Go Elite-kampanjen er bare en liten ekstramotivasjon. Du må gjøre det til en vane å oppfylle de månedlige Elite Honors-kriteriene. Innarbeidede vaner vil føre til suksess.”

Å oppnå en Go Elite-bonus krever tett oppfølging, og derfor brukte Bostjan og Irena mange dager på å reise rundt til en rekke byer i Slovenia. For Bostjan betyr støtte å minne teammedlemmer på hvilke drømmer de har, å hjelpe dem å skape slagkraftige Synergy-presentasjoner og ha individualisert opplæring av dem som trenger litt ekstra hjelp. Team EBALIs eksemplariske lederskap og gode støtte til teamet gjorde det mulig for dem å oppnå Go Elite 10.

Reidun Lydersen Dalheim

Da Reidun hadde fortalt at hun hadde bestemt seg for å bli første teammedlem i Norge som hadde 10 egensponsede Elite Honors-kvalifiserte, var det ingen vei tilbake.

Reidun har vært et konkurransemenneske hele livet. Hun elsker sport — alt fra skisport til billøp — og selv om hun ikke er så aktiv innen sport lenger, får hun likevel utløp for konkurranseinstinktet sitt. Synergy får henne til å konkurrere med seg selv og å flytte egne grenser. Heldigvis er bilturer noe av det beste Reidun vet, og det er derfor ikke noe problem for henne å kjøre over hele Norge for å støtte distributører og dele Synergys muligheter med andre.

“Jeg spurte alle mine egensponsede om de ville gjøre noe for meg,” sier Reidun. “Jeg la en plan for dem som var med, og fulgte så med på utviklingen deres hver dag. Du må snakke ofte med mange mennesker for å nå målene dine.”


For å oppnå Go Elite 10, sier Reidun at du må ha med deg hjertet i det du gjør og se på andres suksess viktigere enn din egen. Reidun elsker Synergy WorldWide og har tenkt å arbeide resten av livet. De 1200 Euro hun tjente via Go Elite, vil hun bruke på å besøke sønnen sin i Thailand i julen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us