Spotlight på Elite Honors


Med Elite Honors-programmet i full sving bygger teammedlemmer sterkere forretninger ved hjelp av definerte og månedlige mål.

I oktober kvalifiserte 378 teammedlemmer i Europa seg for Elite Honors. Det betyr at minst 378 nye distributører ble registrert og at mer enn 1000 kunder ville kjøpe Synergys produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifisert, har oppdaget at Elite Honors inntjeningsmodell er akkurat det de har savnet i forretningen sin.

Gratulerer til alle som hittil har lykkes gjennom Elite Honors!

Her er noen ord fra våre nyeste Elite Honors-kvalifiserte om deres suksess med Elite Honors:

Halldor Kolbeins, Island

Jeg liker motivasjonen som Elite Honors-programmet har gitt teamet mitt. Jeg liker å forklare dette systemet til nye teammedlemmer og vise dem hvordan dette kan bidra til å bygge opp en vellykket langsiktig virksomhet over tid. Det er også fantastisk å ha de økonomiske korttidsbonusene som belønninger for å bygge opp virksomheten og for å arbeide sammen som et team, noe som garanterer at vi alle vil gjøre det bra. Teamet mitt elsker Elite Honors-systemet!

Harm-Aike Hollmann, Tyskland

Elite Honors er et svært viktig verktøy som forenkler prosessen med å etablere et sterkt grunnlag for virksomheten og fremme langvarig suksess. Det gir også nye medlemmer et insentiv til rask oppbygging av virksomheten, mens erfarne teammedlemmer kan fortsette å utvide kundekretsen. Vi skaper sterke forbindelser og styrker tilliten mellom kunden og teammedlemmet ved at kundene opplever positive resultater med produkter som er samstemt med deres behov.

Tina Fleming, Irland

Gjennom Elite Honors belønner Synergy oss for å være mer kundebasert, noe som gir kundene våre mulighet til å ta tilbake kontrollen over egen helse og eget velvære, samtidig som de får støtte av et teammedlem / en sponsor som vil gi fortløpende veiledning. Jeg synes denne forsiktige tilnærmingen var ganske fornuftig, spesielt siden jeg har over 20-års erfaring som profesjonell innen holistisk helsearbeid. Vi behandler virkelig folk på en holistisk måte ved å sette søkelyset på hva som er best for dem, isteden for å være selvsentrert og fokusert på våre behov for å utvide virksomheten. Elite Honors-systemet utgjør et konkret mål og det motiverer meg til å bli enda mer vellykket. Jeg ønsker personlig å gjøre en forskjell, én kunde om gangen, slik at jeg i sannhet kan etterlate en arv.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us