Et blikk på Elite Honors


Nå som Elite Honors er godt i gang, har teammedlemmene bygd opp enda sterkere virksomheter gjennom å definere månedlige mål.

I mai ble 383 teammedlemmer i Europa Elite Honors-kvalifiserte. Dette betyr at minst 383 nye distributører ble innmeldt, og at mer enn 1000 kunder tok i bruk Synergy-produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifiserte, oppdager at inntjeningsmodellen under Elite Honors var nettopp det virksomhetene deres manglet.

Gratulerer til de mange som har lyktes gjennom Elite Honors hittil! Her er noen uttalelser fra Elite Honors-kvalifiserte om hvordan de har lyktes med systemet:

Maria Corbet, Irland

Maria har alltid vært svært utadvendt og glad i å prate, og er så heldig å være født med gode talegaver. Etter at hun fant Synergy tidlig i 2015, tok hun umiddelbart disse talegavene i bruk. Maria har, sammen med Niamh O’Brien, hjulpet til med å skrive Synergys opplæringshåndbok for det irske markedet. Noe av det mest imponerende hun har fått til hittil, er å bli Elite Honors-kvalifisert hele ni ganger!

«Da jeg hørte om Elite Honors i Roma, bestemte jeg meg for å lykkes 12 måneder på rad,» sa hun. «Hittil har det gått veldig bra! Det er helt topp at Elite Honors får meg til å være fokusert og kreativ.»

Mens Maria fortsatte å snakke om Elite Honors, ble det tydelig at hun var svært glad i Synergy og i Elite Honors-programmet generelt. Hun fortalte at målet var å bli et kvalifisert teammedlem i 12 måneder, og ga uttrykk for hvor overveldende takknemlig hun var for mulighetene hun hadde fått. Hun har jobbet iherdig for å bli stadig bedre.

«Jeg er oppriktig takknemlig for alle som har gått opp løypa før meg i Synergy,» sa Maria. «Jeg vet at jobben min er lettere på grunn av fundamentet som er lagt for meg, så takk for det.»

Kine Solbakken, Norge

Det har alltid vært viktig for Kine å leve et aktivt liv, og i mer enn ti år har hun trent nesten hver dag. Da hun begynte å bruke Synergys produkter, ble hun imponert over resultatene hun kjente.

«Jeg fikk bedre utholdenhet, mer energi og kortere restitusjonstid og la til og med merke til mer definerte muskler,» sa Kine.

Kine sa at det kjennes riktig å anbefale Synergys produkter, fordi hun har full tiltro til produktenes høye kvalitet og Elite Honors-programmet.

Kine ble nettopp Elite Honors-kvalifisert for sjuende gang, og har stadig sett hvilke positive virkninger programmet har på virksomheten hennes.

«Jeg liker Elite Honors,» sa Kine. «Det gjør det enkelt å sette seg mål. Å bli Elite Honors-kvalifisert er et minstekrav for meg, ikke bare et mål. Det motiverer meg til å prøve å forbedre meg hele tiden.»

Mihael Voglar, Slovenia

Etter at Mihael slet med alvorlige helseproblemer og en rekke operasjoner over flere måneder, var han klar til å ta tilbake livet sitt. Da sponsoren hans, Damjan Korosec, presenterte ham for Synergy, gikk det ikke lenge før Mihael innså at dette var en sjelden mulighet.

«Da muligheten dukket opp, var jeg heldigvis lur nok til å sette i gang og begynne å se nærmere på Synergy,» sa Mihael.

I dag, etter kort tid, er Mihael Elite Honors-kvalifisert og har nettopp oppnådd den nye tittelen Star. Han tror fullt og fast på mulighetene som Synergy gir, samt kvaliteten som både produktene og menneskene tilfører MLM-virksomheten.

«Hvis jeg skulle beskrive Synergy med ett ord, måtte det bli 'kvalitet',» sa han. «Og hvis jeg skulle bruke et lengre ord, ville jeg si at de er 'kvalitetsmennesker'.»

Mihael har allerede hatt en fin tid hos Synergy og sier: «Hvis det ikke er gøy, gjør du det ikke på riktig måte.»

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us