Synergy-sponset IAM Cycling konkurrerer i Tour de France i 2016


Verdens mest berømte sykkelritt er midtveis i den siste uken av rittet, og den Synergy-sponsede sykkeltroppen IAM Cycling ligger i tetgruppen i konkurransen.

IAM Cycling gjør en kjempeinnsats i hver eneste av de krevende etappene i det eldste og mest prestisjefylte sykkelrittet i verden. Jarlinson Pantano, som konkurrerer for IAM Cycling, tok nylig 1. plass i den 15. etappen, Jérôme Coppel tok 4. plass i den 13. etappen, og i den 12. etappen kom Stef Clement inn på 4. plass. Disse Synergy-sponsede sykkelrytterne blir virkelig lagt merke til i konkurransen! Klikk her for å holde deg oppdatert om hver etappe, og sjekke den gjeldende plasseringen til alle konkurrentene og lagene.

Dette er tredje gang IAM Cycling konkurrerer i Tour de France. Under de tre ukene løpet pågår kjemper idrettsutøverne en stadig kamp mot mental og fysisk utmattelse, endringer i vær og forhold, drastiske høydeforskjeller og logistiske problemer med store tilskuermengder og koordinerende grupper og lagbiler.

Alle etappene i løpet innebærer spesielle utfordringer. I den 9. etappen havnet Leigh Howard, som stiller opp for IAM Cycling, i en posisjon som ingen ønsker å være i, nemlig å bli nærmest forlatt. Etter at Howard måtte stoppe for å skifte begge hjul og etterhvert sykkel, kom han i fare for å bli etterlatt i ingenmannsland og ble tvunget til å ta igjen gruppen i utforbakke. Howard anstrengte seg derfor til det ytterste, og speedometeret viste en topphastighet på 122,7 km i timen.

Tour de France-rittet er et eksempel på toppidrettskonkurranse i verdensklasse. Vi er beæret over å vite at IAM Cycling-idrettsutøver stoler på Synergy-produkter for å gi dem den styrken de trenger på denne vanskelige reisen, og håper at alle viser dem sin støtte når de den 24. juli forserer den siste dagen i sykkelrittet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us