SUMMIT 2017: REGISTRER DEG FØR 31. AUGUST


Det vil være mange nye og spennende elementer å oppleve på Synergy Europa Summit 2017. Du vil ikke gå glipp av nye produkter, et nytt møteformat, nye verktøy, nye presentasjoner og en ny sjanse til å skjerpe dine Synergy-ferdigheter. Registrer deg i dag til Summit 2017 i Barcelona!

Husk, registrering stenger torsdag 31. august. De som registrer seg tidlig vil dra fordel av rabatterte billetter og en raskere innsjekkingsprosess til arrangementer, arrangement navneskilt, sikret mulighet for erkjennelse og mer. Av disse grunner, selv om det er mulig å registrere seg ved ankomst, anbefaler vi på det sterkeste at du registrerer deg på nett før torsdag!


HAR DU EN FYSISK BILLETT?
De som har kjøpt en fysisk billett til Summit (mange gjorde dette da de deltok på et tidligere Synergy arrangement) må fortsatt registrere seg. Du kan finne instruksjoner om hvordan du registrerer den fysiske billetten din ved å klikke her eller rett og slett kontakte kundestøtte.

NYTT AV ÅRET:
Synergy vil avdekke nye produkter og nye verktøy i et nytt Summit-format. I stedet for å ha fire Summit som i foregående år skal vi nå ha mer aktiviteter og informasjon i kun tre strømlinjeformede arrangementer, noe som gir deg mer tid til å møte med teamet og lederene dine. For mer informasjon om dagsorden under Summit, lokalet og overnattingsmuligheter, trykk her.

VIKTIG PÅMINNELSE:
Dette året vil registrerte deltakere på Summit sjekke inn på arrangementet ved å vise frem en unik strekkode eller QR-kode som er sendt via e-post av Eventbrite, vår billettservice for dette arrangementet. Vennligst kom forberedt med en trykt kopi av Eventbrite-billetten, eller med mobiltelefonen din klar til å bli skannet! Hvis du har noen spørsmål angående denne prosessen, vennligst kontakt kundestøtte.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us