Magiske Torino!


Vi drar til Torino, Italia for vårt neste europeiske Summit, og vi vil så gjerne også se deg der!
Derfor vil teammedlemmer fra og med 1. januar 2018 ha muligheten til å tjene opptil 1500 euro i ekstra penger til å bruke på turen til Torino.

Torino blir ofte kalt for «den magiske byen» i Italia, og mens vi forbereder oss til å nyte Torino denne våren, skal vi også skape vår egen magi.

Vi introduserer kampanjen «Magiske Torino»!
Noen vil oppleve magien i å se Bronze bli til Silver og Silver bli til Gold. Mange vil oppleve å få pengepremier. Det å se forretningen din vokse og vokse rett foran øynene dine, det er Synergy-magi på sitt beste!

I løpet av kampanjen Magiske Torino vil teammedlemmer kunne opptjene seg poeng via Elite Honors-kvalifisering, tittelopprykk og trening i organisasjonsbygging. De 100 beste teammedlemmene på Magiske Torinos resultattavle vil på kampanjens siste dag, den 30. september, tjene mellom 400 euro og 1500 euro basert på sin plassering på tavlen.

Ikke bare vil teammedlemmene ha mulighet til å tjene nok penger til å dekke turen til Italia, de vil også konkurrere om spennende månedlige premier! Du kan sjekke din posisjon hver uke på Magiske Torinos resultattavle (kommer snart). Og det bør være unødvendig å si at du bør ha som mål å være på førsteplass hver måned!


SLIK FUNGERER DET
Kvalifiseringsperiode: 1. januar – 30. september 2018
Teammedlemmer som kan delta: Stars – Team Directors

DE 100 BESTE
De største premiene vil bli tildelt første, andre og tredje plass, men de resterende 97 vinnerne kan fremdeles se frem til betydelige premier. Husk at disse pengene er for å hjelpe deg med å komme til europeiske Summit 2018, derfor vil pengepremiene kun bli tildelt dem som registrerer seg og deltar på arrangementet.

Den endelige Topp 100-listen vil bli annonsert i den første uken i oktober 2018!

1. plass: 14500 NOK
2. plass: 9700 NOK
3. plass: 9700 NOK
4. – 25. plass: 6800 NOK
26. – 50. plass: 5800 NOK
51. – 75. plass: 4800 NOK
76. – 100. plass: 3900 NOK

MÅNEDLIGE PREMIER
De 10 beste poengsamlerne hver måned vil få fantastiske premier. Premier som du ikke vil gå glipp av. Alt fra Synergy-produkter og -gavekort til gaver og utflukter. Noe som gir deg månedlig grunn til å fokusere på virksomheten din og få magiske ting til å skje.

Ni måneder med Magiske Torino, er det samme som ni muligheter til å kreve pengepremien din! Vinneren blir kunngjort i begynnelsen av den neste måneden. For eksempel vil vinneren fra januar bli kunngjort den første uken i februar.

PREMIER I JANUAR:
1. plass: iPad
2. plass: Beats by Dr. Dre Solo2
3. plass: GoPro Hero Session
4. plass: Jaybird X3 Bluetooth earphones
5. plass: Polaroid 300 Instant Camera
6. plass: Amazon Fire 7 Tablet
7. plass: Trulūm Complete Skin Care Line
8. plass: Trulūm Complete Skin Care Line
9. plass: Muzili YG3 Plus Fitness monitor + SLMsmart Health Shake
10. plass: Muzili YG3 Plus Fitness monitor + SLMsmart Health Shake

Husk at disse premiene endres månedlig. Ikke gå glipp av å vinne stort.

POENGSYSTEMET
Er du klar til å begynne å tjene, vinne og få noe magisk til å skje?


De månedlige vinnerne vil få premier, og de endelige vinnerne av Magiske Torino vil få pengepremier i tillegg til å oppleve et utrolig Summit med påfølgende seriøse skryte-rettigheter. Vi klarer nesten ikke å vente med å se hvem som blir Magiske Torinos superstjerner.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us