VI INTRODUSERER TITLE PLUS


Under den spennende Title Plus-kampanjen får du ekstra bonuser når du oppnår og opprettholder nye titler!

Title Plus, den mest vellykkede Synergy-kampanjen noen sinne i Nord-Amerika, kommer til Europa i 2018. Under denne kampanjen vil teammedlemmene, i tillegg til å tjene penger når de oppnår og opprettholder nye titler, også få ekstra bonuser for EHC-kvalifisering.

KAMPANJEPERIODE: 1. januar - 31. desember 2018

Teammedlemmer har mulighet til å tjene titusenvis av kroner i Title Plus-bonuser! Slik gjør du:

Oppnå en ny tittel. Oppretthold den tittelen. Kvalifiser deg for Elite Honors minst én gang.BONUSENE I DETALJ
  • Jo høyere pin-tittel, desto større bonus!
  • Den måneden et teammedlem når en ny pin-tittel, vil han eller hun tjene det månedsbeløpet som er angitt ovenfor for den pin-tittelen. Den som når f.eks. Bronze, vil tjene €50.
  • Dersom teammedlemmet greier å opprettholde den nye tittelen neste måned, vil han eller hun tjene månedsbeløpet en gang til. For Bronze betyr det totalt €50. 
  • Dersom teammedlemmet beholder tittelen i tre påfølgende måneder, vil Synergy utbetale månedsbeløpet for tredje gang. For Bronze betyr det en ekstra utbetaling på €150! 
  • Dersom teammedlemmet er Elite Honors-kvalifisert i minst én av de tre månedene, vil han eller hun tjene Matching Bonus, som dobler den totale inntjeningen. For Bronze gir det totalt €300! 
Elite Honors-kvalifisering er nøkkelen til å tjene både Matching Bonus og “Fourth Month”-bonus.
  • Dersom teammedlemmet opprettholder Bronze en fjerde måned, vil han eller hun tjene “Fourth Month”-bonusen på €200.
Ved å oppnå tittelen Bronze, opprettholde den tittelen i fire måneder samt bli Elite Honors-kvalifisert i minst én av de tre første månedene, kan et teammedlem tjene opptil €500 gjennom Title Plus! Og det blir enda bedre:

KOMBINERTE BONUSER
Teammedlemmer som oppnår mer enn én ny tittel i løpet av en måned, vil få utbetalt månedsbeløpet for hver nye tittel.

Når et teammedlem oppnår flere nye titler i løpet av samme måned ...

Eksempel: Jennifer rykker opp fra Bronze til Team Leader i mars. Hun får €75 i Silver-bonus, €100 i Gold-bonus og €200 i Team Leader-bonus, dvs. totalt €375 i Title Plus-bonuser første måned.

Hun opprettholder tittelen Team Leader i både april og mai og tjener månedsbeløpene på €75, €100 og €200 to ganger til. Jennifer ble Elite Honors-kvalifisert i april, slik at hun tjente tre Matching Bonuser, én for hvert rangopprykk, samt Fourth Month-bonusen. Hun opprettholdt deretter tittelen Team Leader i juni og tjente Fourth Month-bonuser for nivåene Silver, Gold og Team Leader.

Totalt: €3750!

Når et teammedlem oppnår flere nye titler samme år …

Eksempel: Peter oppnår Silver og blir Elite Honors-kvalifisert i januar. Han opprettholder den tittelen i februar, mars og april og tjener derved den maksimale Title Plus-bonusen for nivået Silver.

To måneder senere, i juli, rykker han opp til tittelen Gold. Han opprettholder tittelen Gold i august, september og oktober og er Elite Honors-kvalifisert hver måned. Han tjener den maksimale Title Plus-bonusen på €1000 for å oppnå og opprettholde tittelen Gold.

Årlig totalbeløp: €1750!

Husk:
  • Om du oppnår enda et rangopprykk, vil du ikke miste muligheten til bonusene for andre, tredje og fjerde måned samt Matching Bonus for det første rangopprykket. Det er bare en fordel for deg, siden Title Plus-bonusene blir kombinert.
  • Du får bonuser når du opprettholder en ny tittel i flere måneder etter hverandre. Bare fortsett med den gode innsatsen!
Disse Title Plus-bonusene gir et betydelig økt inntjeningspotensiale for Synergys teammedlemmer. De som gjør en innsats for å oppnå nye pin-titler, vil ikke bare tjene disse Title Plus-bonusene, men også MegaMatch-provisjon og alle andre provisjoner som kommer automatisk med en voksende forretning.

Rangopprykk til en ny tittel er en stor bragd og et symbol på din suksess hos Synergy WorldWide. Med Title Plus-kampanjen ønsker vi at teammedlemmene skal føle seg så verdsatt som de faktisk er. Vi ser fram til å utbetale store belønninger for vekst på alle nivåer gjennom Title Plus-kampanjen!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us