LEDERNE BESØKTE DET NYE KONTORET I BARCELONA


Synergy åpnet det første europeiske hovedkontoret i Barcelona i Spania i 2016. Dette markerte en ny æra i Synergys historie, og selskapets forpliktelse til teammedlemmer i denne delen av verden.

Synergy har nå, nesten to år senere, utvidet kontoret til å kunne ta imot flere ansatte i tillegg til et eget besøkssenter. Flere ledere og teammedlemmer besøkte oss for å være med på åpningsseremonien og for å diskutere Synergys fremtid i Europa.


«Det at så mange ledere tok seg tid til å delta på åpningen av vårt nye kontor var en fantastisk opplevelse», sier Carmelo D'Anzi, visepresident for Synergy Europe. «Dette er dedikerte, engasjerte og talentfulle menn og kvinner som over mange år har vært ansvarlig for veksten til vår europeiske avdeling. Jeg er overbevist om at dette arrangementet vil gi ytterligere vekst.»

Da de møttes i det nye presentasjonsrommet, diskuterte lederne viktigheten av arrangementer, kampanjer, produktopplæring og forbedringer av nettsider. De informerte om hva som oppleves som bra og hva som kan bli bedre, samt utfordringene i det europeiske markedet. Det ble både besluttet gode løsninger og foreslått løsninger som skal drøftes videre. Det ble uttrykt både tillit og optimisme, og alle deltakerne var unisont enig om at dette nye kontoret er med på å styrke den muligheten som en har til å skape mer suksess for teammedlemmer over hele Europa.

«Dette er bare begynnelsen,» sier Carmelo. «I tillegg til lederne som nå har vært med oss på åpningen av dette kontoret, har vi andre ledere over hele Europa som også trenger å bli hørt, og jeg håper å møte dem snart. Vårt selskap utvikler seg. Vår tilstedeværelse i Europa vokser. Vi har mye å feire og mye arbeid å gjøre. For en fantastisk tid.»CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us