Ny kampanjeoversikt i Pulse


Nå kan du enkelt følge din egen progresjon under de forskjellige kampanjene i 2018. Bare logg inn på Pulse, din administrative nettside hos Synergy, så finner du en oversikt over din egen Elite Honors-progresjon, dine Torino Magica-poeng og din Title Plus-rapport.

ELITE HONORS-OVERSIKT
I år er Elite Honors et utrolig viktig program. Elite Honors-kvalifiseringer gir ikke bare mulighet for produktkreditt og anerkjennelse. Det er også nøkkelen til de største Title Plus-bonusene og ekstra poeng i kampanjen Toriono Magica.


Har du oppfylt ditt månedlige TC1-krav for Elite Honors? Aktivert et nytt egensponset teammedlem med 200 CV? Det har du sikkert ...  nå gjelder det å følge med på kvalifiseringene dine i månedene fremover!

For å se Elite Honors-progresjonen for dine egensponsede teammedlemmer, klikker du på fil-ikonet på høyre side av din personlige oversikt.  Da kommer du til en rapport der de er listet opp. Når du kjenner utviklingen deres, vil det være enklere for deg å hjelpe dem med å nå sitt månedlige Elite Honors-mål.

TITLE PLUS-RAPPORT
Når du oppnår og opprettholder nye pin-nivå, er du på god vei til å tjene store ekstrabonuser i 2018. Title Plus er en av de mest vellykkede og lukrative kampanjene i Synergys historie, og Title Plus-rapporten er en påminnelse om hvor viktig rangopprykk er!

For å finne din Title Plus-rapport logger du inn på Pulse og velger “Rapporter” fra menyen. Under “Rapporter” finner du rapporten “Title Plus.”


Når du når et nytt pin-nivå, vil du se det i Title Plus-rapporten. Følg med på hvordan tabellen forandrer seg etter som du opprettholder det nye pin-nivået og når nye nivåer! Se hvordan Elite Honors-kvalifiseringene dine plusser på med Matching Bonus og “Fjerde måned”-bonus. Og bonusene summeres når du når nye pin-nivåer!

TORINO MAGICA-OVERSIKT
Vil du se hvordan du ligger an i kampen om premier og bonuser i Torino-kampanjen? Har du lyst til å vite hvem du konkurrerer med om månedens Torino Magica-premier? I tillegg blir poeng oppsamlet i løpet av året, og du har mulighet til å vinne stort!

For å finne Torino Magica-oversikten logger du inn på Pulse og velger “Rapporter” fra menyen. Under “Rapporter” finner du rapporten “Torino Magica.”

Bruk Pulse flittig, og følg med på alle oversikter og rapporter for å øke inntektene i 2018. Klikk her for mer informasjon om kampanjene i 2018.

   

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us