OPPDATERT: KVALIFISER TIL LEADERSHIP RETREAT I HELLASDet å kvalifisere til Team Leader eller høyere DENNE MÅNEDEN (november) vil være en spektakulær prestasjon, fordi vi ønsker å ha deg med til Kreta!

SE NEDENFOR FOR OPPDATERTE KVALIFIKASJONSKRAV

Synergy WorldWide er glad for å kunngjøre at neste års etterlengtede Leadership Retreat avholdes på Kalimera Kriti Resort i Hellas! Den perfekte beliggenheten på nordkysten av Kreta gjør at du kan sole deg i de magiske solnedgangene over de hvite og sandfulle strendene, mens du nyter luksusen på det fem stjerners feriestedet. Vi er kun få minutter unna det gamle slottet i Malia og de pittoreske fiskerlandsbyene i Sissi, som er en liten smakebit av den bemerkelsesverdige historien og det uslåelige landskapet i Hellas. Gå ikke glipp av denne uforglemmelige turen!

DETALJER
Når: 4.-9. juni 2019
Hvor: Kalimera Kriti Resort i Sissi på Kreta, Hellas
Hvem: Kvalifiserende teammedlemmer. Se oppdaterte detaljer rundt kvalifiseringen nedenfor for informasjon om hvordan du også kvalifiserer en gjest!
Kvalifiseringsperiode: Mars 2018 – februar 2019. KLIKK HER for detaljer om hvordan du kvalifiserer.
Slik kvalifiserer du deg:

FØRSTE GANGS KVALIFISERING
Førstegangs-kvalifiserere er nye Team Leaders og Team Managers. Førstegangs-kvalifiserere må være Elite Honors-kvalifisert tre ganger eller mer i løpet av kvalifiseringsperioden.

Ny Team Leader
• Egen kvalifisering: Oppnå tittelen Team Leader for første gang og behold tittelen i ytterligere tre måneder
• Kvalifisering for å kunne ta med en gjest: Oppnå tittelen Team Leader for første gang og behold tittelen i ytterligere fem måneder

Ny Team Managerr
• Egen kvalifisering: Oppnå tittelen Team Manager for første gang og behold tittelen i ytterligere fem måneder
• Kvalifisering for å kunne ta med en gjest: Oppnå tittelen Team Manager for første gang og behold tittelen i ytterligere to måneder

GJENTAGENDE KVALIFISERING
Gjentagende kvalifisering gjelder for Team Directors og over. Alle gjentagende kvalifiserere må være Elite Honors-kvalifisert tre ganger eller mer i løpet av kvalifiseringsperioden. En gjentagende kvalifiserer må:
• Motta betaling som Team Director i tre måneder i løpet av kvalifiseringsperioden
• Personlig sponse én førstegangs-kvalifiserer

Eksisterende Team Leaders og høyere
• Team Leaders må oppfylle kvalifikasjonene til Team Manager
• Team Managers må rykke opp til Team Director
• Team Directors og høyere må oppfylle kriteriene for «gjentagende kvalifisering»

OPPDATERING: For å kvalifisere til Leadership Retreat 2019, vil Synergy vurdere din rang basert på det høyeste månedlige volumet du hadde på ditt svake ben akkumulert i 2017.

For eksempel:
• Hvis du oppnådde å bli Team Manager i 2017 ved å bruke det som da var kjent som «Title Volume» (en kombinasjon av TC1-volum, volum til det svake benet og CV fra Elite-provisjon) …
• … men du hadde bare 5000 CV i ditt svake ben i din beste måned …
vil du da starte veien mot å kvalifisere deg til Leadership Retreat som et teammedlem på nivå Gold. Øk volumet på ditt svake ben til 6000 og oppretthold det i 3 måneder for å få være med til Kreta!

Dette er flotte nyheter, ikke bare for de som oppnådde en høyere rang i 2017, men også for de som oppnådde en høyere rang for lenge siden, men som har opplevd en nedgang i volumet for sitt svake ben.

For eksempel:
• Hvis du oppnådde Team Elite for flere år siden ...
• … men den beste måneden din i 2017 kun hadde nok CV i det svake benet til å kvalifisere deg for Gold vil ...
• … Leadership Retreat-kvalifiseringen din starte ved at du oppnår og vedlikeholder posisjonen som Team Leader. Dette klarer du!

Bli med oss og opplev det fortryllende landskapet, engasjerende aktiviteter, uvurderlige opplæringsprogrammer, fantastiske måltider og mye mer.

Lyst til å bli med? Du har massevis av tid til å kvalifisere deg!

For ytterligere informasjon om Success Track, klikk her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us