Vinnerne av Legacy Award 2018

Hvert år, på Summit, blir noen teammedlemmer nominert til Synergys anerkjente og etterlengtede Legacy Awards. I år presenterer vi flere fantastiske teammedlemmer innenfor priskategoriene «Will Martin Hope of Synergy Award» og «Foundation of Excellence Award».

Vi vil takke hver av disse teammedlemmene for deres inspirerende historier, lidenskapen og samarbeidet som sørget for at de fikk disse prestisjetunge prisene. Synergy Europe er bedre på grunn av deg.

Will Martin Hope of Synergy Award

Denne prisen gis til teammedlemmer som har en unik og inspirerende historie som involverer Synergy-produkter, virksomhet eller helse. Prisen er oppkalt etter William Martin, Synergys aller første Presidential i Europa..

Alessandro Calli - Italia

Alessandro Calli er et entusiastisk teammedlem som nylig ble med i Synergy Worldwide, og han har allerede oppnådd stor suksess på grunn av sin sterke arbeidsmoral.

«Alessandro Calli vil overraske oss alle. Han vil få gode resultater med sin positive holdning.» – Adele Pastore, General Manager for leder Italia, Spania og Slovenia

Dragica Likar - Slovenia

Dragica Likar har vært med Synergy siden åpningen i Slovenia. Hun har en voksende organisasjon som hun har stor omtanke for hver eneste dag. Hun er en mester i å utnytte selskapets kampanjer, og i å dele Elite Health uansett hvor hun befinner seg.

«Dragica Likar tar forretningen sin på alvor. Hun har stor suksess med å jobbe mot naboer, venner og teamet sitt. Vi er glade for at hun representerer Synergy.” – Adele Pastore, General Manager for Italia, Spania og Slovenia

Päivi og Kimmo Kangas – Finland

Paivi og Kimmo Kangas er gode eksempler på teammedlemmer som støtter og står til tjeneste. Deres eksempel til etterfølgelse er duplisert gjennom hele organisasjonen. Teamet deres er som en stor familie. De har det gøy når de reiser sammen til Synergy-møter og -arrangementer.

«De er ydmyke, men har alle de viktige ferdighetene som trengs for å skape en vellykket bedrift som hjelper tusenvis til å oppnå bedre helse og velstand. De er et par som er veldig målrettet, og når de møter utfordringer, så tar de tak i dem umiddelbart. De går alltid foran som et godt eksempel!» – Rob Lord, General Manager for Nord-Europa

Petra Rinkel – Tyskland


Petra Rinkel vet at det er store muligheter i Tyskland. Hennes fremgang med Synergy WorldWide har inspirert andre, både i Tyskland og i resten av Europa.

«Siden jeg begynte i Synergy for noen måneder siden, har det vært en glede å jobbe med dedikerte teammedlemmer i Sentral-Europa. Et godt eksempel er Petra Rinkel, som har skapt en sterk og lojal kundebase ved hjelp av omtanke, tillit og kjærlighet. Petra er en sterk leder med ekte lidenskap, og hun er fullt engasjert i de daglige oppgavene sine. Jeg mener Petra virkelig fortjener Hope of Synergy award hun fikk nå i år.» – Marcin Jez, General Manager for Sentral-Europa

Foundation of Excellence Award

Denne prisen gis til teammedlemmer som internt har bidratt på en fremragende måte til Synergy WorldWide. De som blir tildelt denne prestisjefylte anerkjennelsen, har virkelig tatt virksomheten sin til nye høyder, og har vist fremragende lederskap i sine respektive markeder.

Emeka og Prisca Okakpu – Irland

Emeka og Prisca er et fantastisk par som bygger virksomheten sin sammen. De har mottatt anerkjennelse som de beste rekrutterere, eller beste forretningsbyggere i Europa – til og med begge deler samtidig – gjennom de fleste månedene i 2018. De samlet betydelige poeng i Torino Magica-kampanjen og bygger kontinuerlig videre på sine styrker.

"Mens de har et travelt familieliv med fire barn, jobber de målrettet med Synergy og har et stort HVORFOR. De utfyller hverandre godt med sine ulike ferdigheter, og er en inspirasjon for teamet sitt og for sin upline. Deres arbeidsmoral er virkelig et eksempel til etterfølgelse for alle. De er en berikelse for familien sin og for landet sitt." – Rob Lord, General Manager for Nord-Europa

Luigino Iobbi - Italia


Team Manager Luigino Lobbi jobber utrettelig i Sør-Italia. Han har et flott team i Tyskland og ambisjoner om å la virksomheten vokse eksponentielt.

«Luigino Lobbi tar virksomheten sin veldig alvorlig. Han aksepterer ikke middelmådighet, og han jobber alltid for å oppnå det beste resultatet.» – Adele Pastore, General Manager for Italia, Spania og Slovenia

For å se hele Summit 2018-albumet, klikk her.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us