Midlertidig kampanjepakke: 6-pakning SLMsmart


Mennesker over hele verden tilpasser seg en ny og litt annerledes hverdag. Mange mennesker oppholder seg nå mest hjemme og kan ikke gjennomføre sine daglige rutiner, dietter eller trening som vanlig. Derfor er det så viktig for oss alle å sette fokus på og finne nye måter som støtter vår helse.

SLMsmart er enkle, ernæringsrike måltidserstatninger som minner deg på å være aktiv. Den er kremet, forfriskende og inneholder vitaminer og mineraler som i et sunt balansert måltid. Nevnte vi at det til og med kan hjelpe deg med å opprettholde eller gå ned i vekt?

La oss ikke glemme virksomheten din! Det finnes ikke en bedre måte enn med produktet SLMsmart å introdusere en ny person til Synergy-familien.

For å understreke viktigheten og vise vår fortsatte dedikasjon til deg, tilbyr vi en spesiell kampanjepakke for en begrenset periode! Denne midlertidige produktpakken er tilgjengelig til og med 2. mai *.

Kjøp en 6-pakning med SLMSmart sjokolade og få stor rabatt per enhet:


SLMsmart PROMO

(6 SLMsmart Sjokolade)
€234
120 CV
Merk: Inkluderer ikke fraktkostnader. Oppgitt pris er basert på autoship-priser.
Bestill nå via nettsiden, eller kontakt kundeservice for hjelp.

Vær oppmerksom på at denne kampanjen og pakken kun er tilgjengelig for en begrenset periode. Den erstatter ingen av Synergys vanlige pakker og kan ikke legges til på Autoship-malen.


*Så lenge lageret rekker.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us