I rampelyset for hjertehelse: Omega-3

Omega-3 er et naturlig triglyserid fiskelipid som bringer en rekke hjertehelsefordeler til bordet. Omega-3 er offisielt kategorisert som en essensiell fettsyre, noes om vil si at kroppen ikke kan produsere den selv. Så, med mindre du inntar de anbefalte mengdene av bestemte fisketyper, alger og oljer, kan det hende du ikke får i deg nok omega-3.   

SNILLE FETTSYRER
Navnet «fettsyrer» kan bedra, for sunne fettsyrer er potensielle byggesteiner for de daglige oppgavene kroppen din må kunne utføre. Ifølge vitenskapen er fettsyrer karboksyliske syrer med en lang alifatisk kjede. De kan bidra til å støtte diverse kroppsfunksjoner når de fordøyes, tas opp i blodet og – i Omega-3-fettsyrenes tilfelle – danner et molekyl som kalles et triglyserid. 

HVORFOR OMEGA-3? 
Omega-3-fettsyrer er nøkkelkomponenter i dannelsen av triglyseridmolekyler – som bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon, forbedre blodsirkulasjonen og til å styrke hjerte- og karfunksjonen. Disse molekylene bidrar også i stor grad til å beskytte cellemembranene i hele hjerte- og karsystemet. Synergys Omega-3 har gjennomgått grundig testing for å kunne garantere at du får alle fiskeoljens fordeler uten et hint av fiskesmak. 

FORDELER
  • Støtter hjerte- og karfunksjonen 
  • Opprettholder hjernehelsen
  • Bidrar til et stabilt humør

Her kan du lese mer om Synergys Omega-3: Note: The product is to be ordered for personal consumption only and is not eligible for resale. Orders must be called in to our Customer Service team.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us