Trulūm Youth Serum & Trulūm Pack

Synergy WorldWide har alltid som mål å bli bedre. Derfor er det viktig for oss å kunne forsyne dere med beste produkttilbudene basert på markedsbehov, tilgjengelighet på kvalitetsingredienser, teknologiske fremskritt, tilbakemeldinger fra kunder og vitenskap. 

Vi går hele tiden over våre nåværende produkter, og vi undersøker nye produktmuligheter for å forsikre oss om at hvert eneste produkt i vår portefølje representerer Synergys visjon; å spre Elitehelse til alle verdens hjørner, med et fokus også mot brukerpreferanser og -behov.  

Trulūm-serien ble opprinnelig lansert som en hudpleierutine med syv produkter. Etter å ha analysert rutinen basert på tilbakemeldinger fra kunder, har vi innsett at det europeiske markedet og dets kunder ønsker seg en enklere og mer målrettet hudpleierutine. Resultatet av dette er at Trulūm Youth Serum er tatt ut av produksjon. Vi har dermed tilpasset Trulūm pakken slik at den består av de seks mest likte produktene, med sine gode fordeler og potente ingredienser.

Nedenfor kan du se Trulūm-pakkene vi kommer til å fortsette å tilby. Spar tid, penger og innsats med en strømlinjeformet steg-for-steg-rutine: 
  

2021 Trulūm Pack

(1x Cleansing Gel, 1x Hydrating Toner, 1x Moisturizer, 
1x Intrinsic Complex, 1x Eye Concentrate, 1x Brightening Serum and the Trulūm guide)

160 CV

 

2021 Trulūm Pack (3+1)

(4x Cleansing Gel, 4x Hydrating Toner, 4x Moisturizer, 
4x Intrinsic Complex, 4x Eye Concentrate, 4x Brightening Serum and 4x Trulūm guide)

480 CV
  
Synergy Worldwide setter alltid pris på å få høre tanker og forslag, og vi tar gjerne imot feedback fra deg. Hvis Trulum Youth Serum var et av dine favorittprodukter, må du mer enn gjerne ta kontakt med oss. Vi undersøker med glede om det finnes noe mer igjen av produktet på lager som vi kan selge til deg separat.

Merk: Pakken kan bestilles til eget forbruk. Bestillinger må ringes inn til vårt kundeservicesenter.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us