SLMsmart Utgår

Med umiddelbar virkning avvikler Synergy SLMsmart måltidserstattning og dens distribusjon rundt om i Europa. 


Hos Synergy er vi stolte av å anerkjenne tilbakemeldinger fra våre teammedlemmer og kunder. I tillegg har vi notert en nedgang i etterspørsel av SLMsmart i Europa, til tross for sin robuste produktprofil. Alternativt har etterspørselen etter Synergys nylig omformulerte Biome Shake økt betydelig. Biome Shake fortsetter å tilby Synergy-kunder protein av topp kvalitet, en kraftig vitamin- og mineralblanding og en rekke mikrobiom-fordeler, alt pakket i en miljøvennlig beholder.


For tiden utforsker ekspertene ved Hughes Center for Research & Innovation alternativer til SLMsmart måltidserstattnings shake. Vi forventer å introdusere en banebrytende formel som kan gi førsteklasses fordeler for ernæring, samtidig som vi reduserer karbonavtrykket. Fra miljøvennlig emballasje til en mer effektiv forsyningskjede, vil Synergy kunne oppgradere tilbudet i denne kategorien.


Hold deg oppdatert med vår nyeste utvikling og kunngjøringer ved å følge med på bloggen vår og sosiale medier. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte våre vennlige kundeserviceagenter

Note: Biome shake kan kun bestilles til eget forbruk og er ikke kvalifisert for videresalg. Bestillinger må kalles inn til vårt kundeserviceteam.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us