Fem metoder for mer mindfulness i livet

1. Skriv ned ting du er takknemlig for

Eksperter enes om at det å sette av tid til å kjenne på takknemlighet kan gi både bedre humør og hjelpe deg med å stresse ned. Det å føre en stadig voksende liste over positive minner kan lyse opp en grå hverdag, samme om du skriver dem ned i en notatbok eller på telefonen din.  


2. Lag et morgenrituale

Å innlemme intensjon i morgenrutinen kan legge grunnlaget for hele resten av dagen. Prøv å drikke et glass vann, spise et sunt måltid, planlegge dagen din. Ved å legge til velværetilskudd som Collagen+ Beauty kan du også øke næringsinntaket ditt og føle deg bedre – både innsiden og utsiden. 


3. Prøv «femsekundersregelen»

«Femsekundersregelen» ble oppfunnet av Mel Robbins, og den kan hjelpe deg med å få gjort ting og opprettholde motivasjon. Alt du må gjøre, er å telle ned: 5-4-3-2-1, og så bare gjør du det du skal gjøre. Dette lille trikset har hjulpet mange til bedre selvtillit når det gjelder å takle hverdagslige oppgaver. 


4. Sett deg mål og lag planer

Tid er noe av det mest verdifulle vi har. Lær å bruke den klokt ved å skrive ned daglige mål, og planen din om å nå hvert eneste ett. Bare det å sette opp listen vil hjelpe deg å organisere dagen din bedre og hjelpe deg med å anerkjenne hvor verdifull tiden din er. 


5. «Ditt fremtidige jeg» fortjener et godt utgangspunkt

Det er fort gjort å gå seg vill i jungelen av hverdagsoppgaver. Det å frigjøre tid til en selv er en flott måte for å forbedre både livsstil og tankegang. Enten du foretrekker en spadag eller en tur i skogen, gi deg selv litt velfortjent meg-tid. 


Synergy presenterte nylig en fantastisk måte å ta vare på deg selv fra innsiden og ut på. Les alt om vårt nye produkt Collagen+ beauty her

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us