Webinar: Collagen+ Beauty

Bli med på et helt spesielt Collagen+ Beauty-webinar!  Du kan ikke gå glipp av dette informative webinaret med ekspertuttalelser fra ernæringsforsker og vitenskapsperson Dr. Bhargavi Manda fra Hughes Center for Research and Innovation! 

Lær alt om kollagen, hvordan det virker i kroppen, hyaluronsyre og mye, mye mer fra Dr. Bhargavi og Kristi Carrell. Sammen vil de diskutere og forklare vitenskapen bak Collagen+ Beauty, den unike formelen og de potente ingrediensene. Et produkt som er designet spesifikt for at du skal føle deg bedre – både på innsiden og på utsiden.  


WEBINAR DETALJER

Dato: 22.06.2021
Klokkeslett: 8.00pm / 20:00 (CEST)
Webinar ID: 940 8617 2209
Språk: Engelsk, med oversettelser på: norsk, finsk, tysk, italiensk og slovensk


Visste du at hver eneste enhet med Collagen+ Beauty som blir solgt i juni vil generere en donasjon fra Synergy WorldWide og Impact Foundation til Vitamin Angels?

Om Vitamin Angels

I løpet av de siste 27 årene har Vitamin Angels jobbet med å bistå de mest sårbare og de som ofte blir glemt; gravide kvinner, spedbarn og barn som lever utenfor samfunnets marginer og kan være vanskelige å nå på grunn av geografi eller andre omstendigheter. De hjelper gravide kvinner i nød der de er – selv i de fjerneste strøk og de mest oversette samfunn.

Vitamin Angels Prenatal Program

Vitamin Angels Global Prenatal Initiative er et initiativ som fokuserer på å skaffe til veie næring i tilskuddsform for å kunne bidra til sunne graviditeter, å forebygge jernmangel, å fremme fosterutvikling og til å sikre at spedbarn blir født med en sunn fødselsvekt. Disse kosttilskuddene er essensielle for helsen og overlevelsesevnen til babyer som vokser, og for mødrenes generelle helse og tilstand.

I dag leverer Vitamin Angels tjenester til mer enn 60 millioner mødre og barn i 65 land hvert eneste år. Når du legger inn en bestilling på bare én eske med nye Collagen+ beauty, hjelper du Vitamin Angels med å nå ut til 20 kvinner i nød! Bare forestill deg påvirkningen du kan ha på helsen og den generelle tilstanden til kvinner over hele verden med bare ett Collagen+ Beauty-kjøp.DO GOOD, FEEL GOOD, LOOK GOOD
MED COLLAGEN+ BEAUTY &VITAMIN ANGELS!
Fra lansering og gjennom hele juni vil hver solgte enhet av Collagen+ Beauty generere en donasjon (50 NOK) fra Synergy WorldWide til Vitamin Angels. Impact foundation vil matche Synergys donasjon (opptil 10 000 USD totalt).

Om Bhargavi Manda, PhD.

Dr. Bhargavi Manda er en av vitenskapspersonene som forsker på ernæring ved Hughes Center for Research and Innovation. Dr. Manda er en postdoktorstipendiat med doktorgrad i fysiologi fra University of Tennessee Health Science Center. Denne bakgrunnen har gitt Dr. Manda har en komplett forståelse når det gjelder menneskekroppen og delene av den som er kritiske for generelt velvære og helse. Dr. Manda bruker både utdannelsen sin og entusiasmen sin som medlem av Hughes-senterets forskerteam for å hjelpe Synergy å bidra til en opplevelse av velvære og god helse hos individer over hele verden.


Merk: Dette webinaret sendes uten hensikt å diagnostisere, behandle eller kurere noen sykdom eller helsetilstand. Innholdet i dette webinaret vil ikke bli evaluert av USFDA eller annet styrende organ.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us