March Madness-salg

Ønsk våren velkommen med kampanjen March Madness! Du får opptil 20 % avslag på alle produkter og pakker. Fyll skapene med favorittprodukter fra Synergy til både deg og kundene dine, og spar mye i samme slengen! 
Slik fungerer det

Fra og med den 14. mars og i to uker fremover vil alle ekstra Teammedlemsbestillinger og aktiveringsbestillinger kvalifisere til et prisavslag på 10 %, 15 % eller 20 %. Tilbudet varer til og med den 27. mars. Bestill på nett eller via Kundeservice

 
Hvem kan benytte seg av kampanjen?

Nåværende Teammedlemmer og nye Teammedlemmer kan ta del i denne kampanjen. Du kan få prisavslag på enkeltbestillinger, aktiveringsbestillinger og/eller oppgraderingsbestillinger. Rabatten trekkes fra prisen, og CV-verdien forblir den samme. En unik kombinasjon det er verdt å spre ordet om innad i organisasjonen din.     

Merk
· *Kampanjen gjelder ikke større pakker uten kvalifiserende volum. 
· Du må ha et aktivt Subscribe & Save-abonnement for å kunne benytte deg av kampanjen.


Husk at vi denne måneden feirer vår nye nettside og kundevennlige handleopplevelse med en 10 % rabattkampanje:

Enhver kunde som bestiller i løpet av mars får 10 % rabatt 


Ønsker du å ha enda mer? Del dette på sosiale medier, la kundene dine få vite om denne flotte kampanjen og vinn noen Synergy-varer! Du trenger bare å bruke hashtaggen #SynergySavings på innlegget ditt, og du skal være kvalifisert til å vinne litt swag. Lykke til med sparing!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us