Vi lanserer vår nye nettside

I dag er en spesiell dag, da vi offesielt lanserer vår nye kundeside. En nettside designet for gode kundeopplevelser. Du kan besøke den her: https://new.synergyworldwide.comFor å markere anledningen har vi et spesialtilbud til alle våre kunder:
   

Alle kunder, nye som gamle, får 10 % på produktkjøpene sine fra nå og til slutten av mars.


Denne siden har flere funksjoner som vil hjelpe deg som teammedlem:

  1. Nettsiden er enkel å markedsføre, samt har den en forbedret måte å organisere kundeabonnement
  2. Det er synlige abonnementsrabatter ved hvert trinn
  3. Rabatter og kampanjer kan finnes synlig på forsiden
  4. Den er enkel å dele, med kunder, nye og gamle.

Du kan lese alt om disse funksjonene og fordelene senere i dette innlegget, og alt er der og venter på deg og dine kunder. Hvis du leser videre nedover eller ikke, er det første du må gjøre å åpne den nye nettsiden, https://new.synergyworldwide.com og gjøre deg kjent. Den andre tingen du bør gjøre er å delta på webinar om den nye nettsiden.

Onsdag 9. mars kl. 20.00 (norsk tid) på norsk på https://us06web.zoom.us/j/84105125580
Torsdag 10. mars kl. 20.00 (finsk tid) på engelsk og oversatt til finsk på https://us06web.zoom.us/j/87028998062

I disse webinarene vil vi svare på alle spørsmålene dine om den nye nettsiden, og hvordan du kan bruke den i din bedrift.

Under dinner du fler detaljer om funksjonene til det nye nettstedet.

Referanselenke: Del den nye nettsiden med potensielle kunder 

  1. Logg inn som Teammedlem her og hold pilen over Konto-ikonet øverst til høyre. Klikk på “Min profil”. 
  2. Når Min profil-siden åpnes, klikker du på knappen “Kopier Referanselenke” / “Copy Referral Link”. Du finner knappen mellom konto-infoboksen og sponsor-infoboksen, ca. ¾ ned på siden. 
  3. Når du klikker på knappen, blir en URL lagret på utklippstavlen din. Nå kan du dele lenken med alle du vil!
  4. Gjør deg klar til å dele, forbedre og vokse!

Merk: 
Legacy-nettsiden med nåværende funksjoner vil fortsette å være tilgjengelig for Teammedlemmer gjennom overgangsprosessen. Replika-nettsiden din er fortsatt tilgjengelig og tilknyttet Legacy-nettsiden. Den kan fortsatt benyttes, du kan dele den med potensielle Teammedlemmer og bruke den for å innlemme Teammedlemmer i organisasjonen din.

Med Subscribe and Save 
Nettsideoppdateringen gir deg flere måter å spare på med Synergys nye Subscribe & Save-abonnement. Dette praktiske og brukervennlige abonnementet er en oppgradering av det gamle Autoship-abonnementet. Du kan spare 10 % og få gratis frakt på alle abonnementsbestillinger. Alt du må gjøre, er å velge Subscribe & Save i check-out-prosessen. Dette lettforståelige nye verktøyet lar deg enkelt sette bestillingen på pause, hoppe over en måned – og til og med kansellere bestillingen din når som helst, helt uten stress og ekstra kostnader.  
  
Enkel tilgang på rabatter og spesialtilbud
Fra nå av vil du få enkel tilgang på alle kampanjer og spesialtilbud fra Synergy rett fra nettsiden vår! Alle avslag/rabatter vises praktisk nok i check-out-prosessen. Du trenger ikke ringe Kundeservice for å få lagt inn produkter eller fraktavslag manuelt, nå kan du gjøre alt selv. Følg med på banneret øverst på nettsiden for fremtidige kampanjer og nyheter!  

Skreddersydd til din handlestil:
Skal du bare kjøpe noe én gang? Handler du som ny kunde? Skal du logge inn på virksomhetskontoen din? Abonnere på favorittproduktene dine? Den nye nettsiden legger til rette for alt dette. Uansett hva slags kunde eller Teammedlem du er, er det deg vi ønsker å ta hensyn til. Nye funksjoner og muligheter vil bli lansert etter hvert, men du kan stole på at det viktigste for oss er å gjøre din foretrukne måte å handle på enda bedre.

Opplev og del den nye nettsiden vår nå!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us