GOD JUL FRA SYNERGY WORLDWIDE

Kjære venner og kolleger,

2022 er snart over, og vi ønsker å uttrykke vår dypeste takknemlighet til hver av dere. Synergy Europe er mer enn en enestående uavhengig forretningsmulighet, og produktene våre er større enn bare helsetilskudd av høyeste kvalitet. Ideen om å være en del av noe større enn våre individuelle selv er avgjørende for grunnprinsippene til Synergy Worldwide.

De globale begivenhetene de siste årene, og spesielt hendelsene i 2022, har minnet oss om viktigheten av å jobbe sammen for å forbedre livene til de som står oss nær. Vi har sett så mange eksempler på mennesker som ønsker å forbedre verden, forbedre andres fysiske og økonomiske helse og gi en hjelpende hånd der det er mulig. Våre hjerter og sinn er åpnet for de som sliter, og likevel finner måter å hjelpe andre i nød. Spesielt er vi glade for å samarbeide med deg, våre teammedlemmer og kunder. Dine veldedige bidrag til Impact Foundation-sakene våre har vært eksemplariske. Ditt engasjement for å støtte dine organisasjoner og kollegaer settes stor pris på. Og ditt engasjement for ideen om "Leaving a Legacy" er virkelig inspirerende.

Denne høytiden er vi fulle av takknemlighet, håp og kjærlighet. Vi håper dere alle får en god jul, god Hanukka, godt nytt år, god høytid. Vi håper du kan tilbringe litt tid med dine kjære, og finne fred og lykke hver dag. Vi vet at våre beste dager ligger foran oss, og vi ser frem til et flott 2023 sammen.

Med vennlig hilsen

Bryant Yates
President, Europa

Lynn Ohman
Executive Director, Europe
 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us