Mentor marathon promo

Utvid teamet ditt og bonus – tjen pengepremier! Det er enkelt og enkelt, du bygger laget ditt, og vi belønner deg.· Personlig sponsor og mentor nye teammedlemmer. Ethvert nytt teammedlem som registrerer seg fra 01.01.2023 – 31.03.2023 med en aktiveringsordre, vil ikke ha INGEN OPPSTARTSGEBYR og motta GRATIS FRAKT.

· Mota månedsprimer. For hver 3 nye teammedlemmer du har registrert og veiledet i løpet av en måned, mottar du en gave og/eller merch.

· Tjen kontantbonus. I løpet av kampanjeperioden når du vokser og veileder teamet ditt, vil du øke kontantbonusen din. Tjen opptil 1200 euro. Hvert teammedlem teller!

PREMIER


Månedlige premier: for hver 3 nye teammedlemmer du har registrert og veiledet, vil du motta gave(er) og/eller merchandise.

Premier i slutten av mars 2023 for totale prestasjoner i perioden:
5+ personlig sponset teammedlem: 200 euro 
10+ personlig sponsede teammedlemmer: 500 euro 
20+ personlig sponsede teammedlemmer: 1200 euroVilkår
· Husk at du må være aktiv på Abonner og Spar med en bestilling og opprettholde 200 CV i TC1-volum i hver av kvalifiseringsmånedene for å kvalifisere for eventuelle Synergy-kampanjer.
· Denne kampanjen er et tidsbegrenset kampanjeprogram som ikke kan overføres og kan ikke løses inn utenfor den oppgitte premielisten.
· Alle aspekter ved dette bonus-/kampanjeprogrammet er ikke-overførbare og kan ikke løses inn utenom den skisserte premielisten. 
· Mottakeren må ha god anseelse hos Synergy WorldWide på tidspunktet for mottatt bonus.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us