Vision Retreat 2024

Ønsker du å kvalifisere til en privilegert reise til Synergy sitt hovedkontor og til Hughes Center i Utah? Denne utrolige opplevelsen kan bli din med innsats og team arbeid. 

Ha tittelen Silver eller Gold i seks måneder i 2023, samtidig som du hjelper 4 nye personlig sponsede Team Medlemmer med å oppnå tittelen Star som de vedlikeholder i de to etterfølgende månedene. Eller hjelp to nye personlig sponsede Team Medlemmer til å oppnå tittelen Bronze som de vedlikeholder i de to etterfølgende månedene. 

Når du kvalifiserer deg for vår Vision Retreat vil du bli invitert til å besøke Synergy sitt hovedkontor, Hughes Center for Research and Invoation, og vårt topp moderne produksjonsanlegg. Som vår gjest vil du få et unikt innblikk i Synergy Worldwide i tillegg til å delta på presentasjoner og møte ansatte og ledere, inkludert vår grunnlegger. Alt dette mens du får oppdage de flotte naturlige omgivelsene i Utah som omgir våre lokaler. 

Ditt hotell, måltider og transport på stedet vil bli dekket av Synergy Worldwide. I tillegg så vil vi refundere din reise til frem til destinasjonen. 

Vision Retreat 2024

Kvalifiseringsperiode: Januar 2023 til desember 2023
Når: I 2024
Hvor: Utah, USA
Hvem: Kvalifiserende Team Medlemmer

Kvalifisering

1) Oppnå tittelen SILVER eller GOLD for første gang mellom august 2022 og juli 2023.
        a) vær betalt som denne tittelen minst 6 måneder i 2023, inkludert desember. 
2) Personlig sponsor krav: 
a) Personlig spons 4 nye Team Medlemmer i 2023, som alle oppnår tittelen STAR og som vedlikeholder denne i de to etterfølgende månedene (innen 31.12.2023). 
Eller
        b)  Personlig spons 2 Nye Team Medlemmer i 2023, som alle oppnår tittelen BRONZE og som vedlikeholder denne i de to etterfølgende månedene (innen 31.12.2023). 


Betingelser
· Du kan kvalifisere deg til Vision Retreat kun en gang (enten som SILVER eller GOLD). 
· Du må være på et aktivt abonnement og ha minst 200CV på ditt Tracking Center 1 i alle kvalifiserings månedene. 
· Personlig sponsor til den kvalifiserte kan kjøpe seg med på Vision Retreat sammen med sin kvalifiserte hvis de ønsker. 
· Team medlemmer fra Synergy Europe som tidligere ikke har kvalifisert for Vision Retreat kan kvalifisere til Vision Retreat. 
· Ingen deler av denne kvalifiseringen og kampanjen kan overføres til andre eller bli utløst som utbetaling. Den som kvalifiserer må være uten compliance heftelser på det tidspunkt kvalifiseringen inntreffer. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us