Nå er det offisielt: Høstens Kick-off-arrangementet i Synergy Europe har blitt bekreftet!

Vi er glade for å kunne bekrefte at vi kommer til å delta på det europeiske kick-off-arrangementet lørdag 9. september.  

Selv om vi ikke nådde målet vårt å selge 450 billetter i forhåndssalget, føler vi energien til de 230+ av dere som har meldte dere opp til å komme, og vi er glade for å kunne informere dere om at at dere nå kan sikre dere transport og overnatting.

Lokalet er tilpasset for å inneholde antall deltakere, og vi har åpnet den Eventbrite-lenken på nytt slik at alle de 300 plassene kan utnyttes fullt ut. Dette gjør det mulig for rundt 70 ekstra deltakere å bestille plass og bli med oss for å sparke i gang høsten med denne spennende dagen full av opplæring, informasjon, energi, nye produkter og priser. Så hvis du ikke har sikret deg plass ennå, bør du gjøre det raskt, for når de få gjenværende plassene blir borte, mister du muligheten til å delta på arrangementet!

Arrangementet vil derfor finne sted på det vakre hotellet SB Diagonal Zero, som ligger ved Plaça Llevant, s/n 08019 Barcelona, Spania, bare 9 km fra det maleriske hovedkontoret til Synergy Europe. Du kan lære mer om stedet på https://www.hoteldiagonalzero.com/en/location/.

Det kan også være lurt å ankomme tidlig for å besøke våre kontorer i Barcelona World Trade Center fra kl. 15.00 til 18.00 fredag 8. september. Det er da vi arrangerer "åpent hus" for alle, slik at du kan møte, over en lett matbit, vårt fantastiske team.

Lørdag 9. september, ikke glem å møte opp på arrangementsstedet før kl. 10.00 for å hente registreringspakken din og sette deg.

Vi har satt av tid til at du kan spise lunsj på egen hånd, for det finnes mange restauranter og snackbarer i nærheten, men det gjelder å være rask, for vi har så mye mer å fortelle på denne begivenhetsrike dagen.

Så bli med oss denne høsten for dette fantastiske teammedlemsarrangementet. Det blir flott å tilbringe tid sammen og utveksle meninger med kolleger fra hele Europa!

Vi gleder oss til å treffe deg personlig!

Med vennlig hilsen,

Lynn Ohman
Administrerende direktør, Europa

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us