Sommerens Mentormaraton

Få teamet ditt til å vokse og tjen bonuser - pengepremier på opptil 1 200 euro! Det er enkelt og lett: mens du bygger opp teamet ditt, belønner vi deg. Gjennom Sommerens Mentormaraton har alle nye Teammedlemmer som melder seg inn i perioden 01.07.2023 - 30.09.2023 med en aktiveringsordre garantert INGEN OPPSTARTSAVGIFT (forretningsføreravgift) og GRATIS FRAKT.
NÅR? 

Sommerens Mentormaraton varer fra 1. JULI til og med SEPTEMBER 2023. 
 

HVORDAN KAN DU KVALIFISERE TIL KONTANTBONUS?  

  1. Bygg teamet ditt ved å personlig sponse nye Teammedlemmer. 
  2. Vær mentor for nye Teammedlemmer. Hjelp dem med å få en god start ved å sette opp et abonnement som genererer en "Abonner og spar"-ordre på 200CV eller mer en måned etter. Alle "Abonner og spar"-ordrer på 200 CV får automatisk gratis frakt.  
 
Som alltid ved Synergy-kampanjer, sørg for at du er kvalifisert til å tjene bonus ved å ha en aktiv "Abonner og spar"- ordre og oppretthold 200 CV i TC1-volum i hver av kvalifiseringsmånedene for å bli kvalifisert for Synergy-kampanjer.

HVA KAN DU TJENE? 

I løpet av kampanjeperioden når du utvikler og veileder teamet ditt, kontantbonusen din øker. Tjen opptil 1200 euro. Hvert eneste Teammedlem teller!
3+ Personlig Sponsede Teammedlemmer: 200 EUR 
6+ Personlig Sponsede Teammedlemmer: 500 EUR 
9+ Personlig Sponsede Teammedlemmer: 1200 EUR 

Nye påmeldinger er mulig gjennom hele september og oktober vil være gyldig for de som nylig påmeldt seg i september slik at "Abonner og spar"-ordre oppfyller kvalifiseringskriteriene. Totale prestasjoner beregnes i slutten av oktobers provisjonsmåned og utbetales i november.Vilkår og betingelser:  
· Husk at du må være aktiv på "Abonner og spar" med en ordre og opprettholde 200 CV i TC1-volum i hver måned i kvalifiseringsperioden for å bli kvalifisert for Synergy-kampanjer.  
· Denne kampanjen er et tidsbegrenset kampanjeprogram designet for å fremme vekst og god praksis blant Teammedlemmer i Europa.
· Ingen deler ved dette bonus-/kampanjeprogrammet kan overføres og kan ikke innløses utenfor den angitte premielisten.  
· Mottakeren må ha god status hos Synergy WorldWide på det tidspunktet bonusen mottas.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us