Hvor meget har du tjent ved SLMsmart promotions?

Vi modtager hver dag SLMsmart aktiverings-challenge og SLM 10 Club skemaer fra teammedlemmer som dig. Listen over dem, der har kvalificeret sig til SLM 10 Club, begynder at vokse og dusinvis af teammedlemmer har øget – faktisk fordoblet – deres månedlige provisioner.

Tillykke til vore første SLM 10 Club medlemmer:


Vegard en Randi Skjørstad (Norge)
Lena Ljungdahl (Sverige)
Sally MacLeod (United Kingdom)
Helena Hemming (Finland)
Giuseppe Lucio (Italien)

Du har også mulighed for at blive medlem af SLM 10 Club ved at aktivere nye kunder og teammedlemmer med SLMsmart-pakker. Hvis du ikke kan huske alle detaljer i de forskellige SLMsmart-promotions, så er der her et hurtigt overblik:
SLMsmart Activation Bonus
Få €100 for hver 3 NYE teammedlemmer/kunder, du sponserer med en 200 eller 500 CV SLMsmart aktiveringspakke. Denne bonus udløber den 31. december 2014.

Vigtig meddelelse: for at kvalificere sig til denne bonus, skal alle nye kunder og teammedlemmer aktiveres med en SLMsmart AKTIVERINGS-PAKKE, ikke en SLMsmart combo-pakke.

SLMsmart Challenge Bonus
Få 200 € for hver 3 NYE teammedlemmer/kunder, der bestiller minimum en SLMsmart 120 CV autoship-pakke i de to måneder, der følger efter ordren på SLMsmart aktiveringspakken. Denne bonus udløber 28. februar 2015!


SLM 10 Club
Få €150 for hver 10 NYE teammedlemmer/kunder, du sponserer med en 200 eller en 500 CV SLMsmart aktiveringspakke. Som medlem af SLM 10 Club vil du modtage en SLM 10 Club pin og en invitation til en VIP-middag ved Kick Off 2015. Denne bonus udløber den 31. december 2014!

Du kan hente skemaerne til SLMsmart Activation Challenge og SLM 10 Club under Resources på din Pulse-side. Du kan også hente dem her:

SLMsmart Activation Challenge skema
SLM 10 Club skema

Send skemaerne pr. email til kundeservice og boost dine indtægter fra Synergy!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us