Synergy-sponseret cykelrytter slår UCI-rekord

Mathias Brändle, en 24 år gammel professionel cykelrytter fra Østrig, som er medlem af cykelholdet IAM Cycling (sponseret af Synergy Worldwide), har slået en UCI-rekord ved at køre 51.852 km på én time. Det er 742 m længere end Jens Voigts tidligere rekord. (UCI = Union Cycliste Internationale).


Brändle nåede sit mål foran 900 tilskuere på 200-meter banen i Aigle, Schweiz. Han fortæller, at tilskuernes support hjalp ham til at holde fokus og aldrig tabe målet af syne.

”Jo mere timen nærmer sig, desto lettere er det, fordi du ved, det snart slutter, og så kan du klare smerten”, fortæller Brändle. ”Efter 30 minutter var jeg sikker på, at jeg kunne klare det, men så havde jeg en vanskelig periode. Jeg håbede, jeg ville komme over det, men til sidst var jeg helt færdig. Jeg er meget glad nu”.


Denne utrolige præstation er en sand bekræftelse på, hvilket kaliber de idrætsfolk har, som sponseres af Synergy Worldwide. Idrætsfolk som Brändle har tillid til Synergys produkter og stoler på, at de kan hjælpe dem med at yde på samme høje niveau som Brändle under hans rekordjagt.

I et interview med General Manager, Synergy Scandinavia, Bengt Emanuelsson, siger Brändle, at han værdsætter det, ProArgi~9+ har gjort for hans helbred og form, når det gælder alle aspekter af cykling, men han er specielt glad for, at det har forbedret hans præstation under cykelløb.

”På etape-løb bidrager ProArgi-9+ til normal muskelfunktion, og det hjælper mig med at bekæmpe træthed og udmattelse”, siger Matthias Brändle. ”Og det gør en kæmpe forskel”.

Synergy Worldwide er stolt af at støtte idrætsfolk som Mathias Brändle i deres jagt på store resultater og gratulerer Brändle og IAM Cycling-teamet med denne beundringsværdige præstation. Og vi er sikre på, at mange flere store resultater i fremtiden.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us