SLM 10 Club Spotlights

Fejring af succesen med SLMsmart

I den første runde af Synergy WorldWide´s SLM 10 Club, var der 24 personer i Europa, der fik 10 eller flere personer til at bruge SLMsmart Activation Packs. Da SLMsmart og E9 blev lanceret i september 2014 tog disse personer udfordringen op mht. at dele de nye produkter med familie, venner og bekendte, og maksimerede deres forretningspotentiale. Vi er så stolte af hvert af vores team-medlemmer, der opnåede dette store mål, og vi er glade for at se flere deltage i SLM 10 Club i 2015. Klik her for at lære mere om SLMsmart tilbud.

Tre af vores kvalificerede personer har delt deres SLM 10 Club historier med os, og giver indsigt og inspiration, der vil hjælpe dig med at sponsorere flere mennesker til SLMsmart packs.


Evelyn Barckhan
Team Leader, Tyskland

Samtidig med at Evelyn er en stor tilhænger af den styrke og bekvemmelighed, der er i SLMsmart-systemet, er hun selv en ivrig bruger, og hun bemærkede, at SLM 10 Club Promotion gjorde det meget lettere at fortælle folk om Synergy´s vægt-kontrol. Hun bemærkede en dramatisk forskel i sit eget liv efter at have brugt SLMsmart måltidserstatning.

Hendes måde at gøre det på, er enkel. Hun spørger folk, om de er interesserede i at få den rette vægt og kropfigur. Hun har også lagt hus til, hvor de inviterede blev tilbudt at prøve SLMsmart-måltidserstatning  i en række velsmagende og let tilberedte opskrifter. Når kunderne udtrykte deres bekymring over omkostningerne, lod hun dem beregne, hvad det ville koste at erstatte 1-2 måltider hver dag med SLMsmart, og derved kunne de se det beløb, de ville spare på deres madbudget.

Svaret fra hendes deltagere var overvældende positive. De var imponerede over de resultater og den måde, hvorpå SLMsmart systemet kan skræddersys til at passe til enhver livsstil. Da programmet kan tilpasses, er deltagerne i stand til at designe et system, der passer til deres behov og vil hjælpe dem med at nå deres mål.

Da Evelyn først begyndte, var hendes yngre-team medlemmer ikke meget interesseret i sundhed. Hun har dog set, at forandring.

"Gennemsnitsalderen i mit team er nu meget yngre end før," sagde Evelyn.

Det høje energiniveau i hendes team ændrede dramatisk hendes forretning. Salget er steget, og Evelyn ser frem til at nå det næste pin niveau i de kommende måneder. Hun er ivrig efter at fortsætte med at dele Synergy´s unikke forretningsmulighed med så mange mennesker som muligt.  


Michele Guardascione
Team Director, Italien

Michele Guardascione er ikke fremmed overfor succes. Han trives med konkurrence og elsker en stor udfordring, hvilket er grunden til at SLM10 Club Promotion tiltalte ham. Ikke alene var han i stand til at hjælpe og støtte andre til at træffe sunde ændringer i deres liv, han var også i stand til at tilbyde muligheden for at bedre deres økonomiske situation. Gennem SLM 10 Club, har han øget antallet af team-medlemmer i sin downline. Effektiviteten af SLMsmart systemet inspirerede ham til at dele sine personlige erfaringer med andre.

"SLMsmart har ændret mig både fysisk og mentalt," sagde Michele.

Samtidig med at han er begejstret for de muligheder, SLMsmart har givet ham, er han mest begejstret for de ændringer, han har set i sit team og de overvældende positive tilbagemeldinger han har modtaget. Michele mener, at han har alle de værktøjer, han har brug for for at nå sit næste store mål: at opnå titlen Pearl Executive.

"Man kan kun lykkes, hvis man nyder det, man gør," sagde han.


Dieter Nagl
Tyskland

SLMsmart har vakt opsigt siden lanceringen i september 2014 og team-medlem Dietr Nagl nyder godt af produktets succes mht. at drive sin egen forretning. Siden han begyndte at fokusere sin indsats på SLMsmart systemet, har han set sin målgruppe skifte til personer, der er bekymret for deres vægt. Han deler sin personlige succes med en helt ny demografisk gruppe. Dietr sagde, at SLM 10 Club Promotion har gjort det lettere at dele SLMsmart med andre.

De nye kunder og distributører, som Dietr har aktiveret på SLMsmart, elsker den lækre smag og hvor let det er at indarbejde det i deres travle liv. Han giver vedvarende støtte til sine kunder, der søger at opnå langsigtede vægttab, ved at hjælpe dem med at forblive på sporet. Alt i alt er hans Synergy-erfaring blevet forstærket af SLM 10 Club Promotion, og han er sikker på sin virksomheds fremtidige succes.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us