Race for Rome!

Start motorerne, Synergy-Europa! Det er tid til sætte kursen mod 2015-konferencen i Rom og Synergy’s Summit Promotion vil hjælpe dig med at gøre det!

Summit Promotion er baseret på de grundlæggende principper for at bygge din forretning, hvilket gavner din Synergyforretning på lang sigt og hjælper med at finansiere din rejse til dette års Europa-konference i Rom, Italien. Rekruttering, avancement i din personlige rang og avancement i dine personligt sponsoreredes rang vil være drivkraften til at samle point hver eneste måned. Og det nye i dette års Summit Promotion vil være, at du har mulighed for at samle point ved at tjene SLMsmart og 2x2 ekstra-bonusser.

Fra 1. januar-31. august 2015 vil team-medlemmer i hele Europa kappes om at slutte blandt de 125 bedste, der optjener kontanter hen imod deres konference-tur*. Vi belønner 25 flere team-medlemmer med denne kampagne, end vi har gjort de tidligere år!

  • 1-25: 1,000 €
  • 26-50: 750 €
  • 51-75: 500 €
  • 76-100: 400 €
  • 101-125: 300 €

Fra uge til uge vil team-medlemmer kunne spore deres fremskridt på bloggen for at måle, hvor hårdt de har brug for at træde på speederen! Point vil blive opdateret hver uge.

Hvordan optjener jeg point?

Klik her for at se alle detaljer i denne promotion.

Gør det til din mission at være en af de få, der tager til Rom med ekstra € 1.000 i lommen. Der er ingen bedre tid end nu for at sikre din position i toppen.

Vi glæder os til at se dig i Rom!

Race for Rome månedlig Top 10


Ja, der er mere! Ud over at tjene kontanter ved at komme på den kumulative Top 125 kan du få høj-kvalitets Apple-produkter, konference-afgift og Synergy-varer for at være på Top 10-listen over dem, der får flest points i en given måned fra 1. januar til 31. august 2015.

Top 10 præmier hver måned:

1. 3 nætter på hotel + konference-afgift
2. iPad Mini + konference-afgift
3. iPod Touch + konference-afgift
4. iPod Nano + konference-afgift
5. iPod Shuffle + Synergy workout håndklæde + konference-afgift
6. Synergy prøvepakke—indeholder en ProArgi-9+, en e9, en Mistify, en PhytoLife og en SLMsmart måltidserstatning
7. V3 System
8. 2 SLMsmart + 1 e9
9. Synergy padfolio + Synergy pen
10. Synergy TRIMR flaske + Synergy hat

Held og lykke med din point-jagt for at komme i Top 10. Vi glæder os meget til at se dig i Rom!

Race for Rome FAQ

Q: Hvornår vil jeg få mine penge?

A: Team-medlemmer, som kommer i Top 125 og tjener penge inden 2015-konferencen, skal være registreret til konferencen inden midnat den 31. august for at få deres optjente penge sammen med provisionen for september 2015*.

Bemærk: Team-medlemmer skal være til stede på 2015-konferencen for at beholde deres optjente penge. De, der registrerer sig til 2015-konferencen, men ikke overværer den fysisk, vil få fratrukket deres optjente penge i fremtidige provisioner.

Gør det til din mission at være en af de få, der tager til Rom med 1.000 euro ekstra i lommen. Der er ikke noget bedre tidspunkt at sikre dig din plads i toppen end nu.

Q: Hvordan gør jeg krav på/modtager jeg min månedlige præmie? 

A: Hotelovernatninger og registreringsafgifter bookes hver måned, efter at Top 10-vinderne er blevet bekræftet. Ansatte på kundeservice vil ringe til vinderne for at bekræfte postadresser, og præmierne vil blive sendt efterfølgende. Held og lykke med din point-jagt for at komme i Top 10! 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us