COVID-19 og vår dedikasjon til sikkerhet

Kjære Synergy Teammedlemmer, kunder og venner,

Vi har gjort kontinuerlige og bevisste innsatser med din helse i fokus i forbindelse med den pågående spredningen av COVID-19 (koronavirus). Jeg ønsker med dette å personlig forsikre om at hvert eneste medlem av Synergy-familien vår blir holdt løpende oppdatert, inkludert deg.

Å ta vare på deg og helsen din fortsetter å være vår førsteprioritet gjennom denne tiden. Medarbeiderne våre jobber uten stans over hele verden, og tar alle forholdsregler for å sikre at tilskuddene fortsetter å være tilgjengelige, rene og potente .

For å sikre din sikkerhet:
  • Alt av personale som er involvert i produksjon fortsetter å følge strenge helse- og sikkerhetstiltak, inkludert alle Good Manufacturing Practices-retningslinjene, både i selve produktproduksjonen og ved frakt.
  • Som alltid gjennomgår hvert eneste Synergy-produktparti nøye kvalitetssikring og sikkerhetstesting med din trygghet i fokus. Helsen din kommer først, og nettopp derfor vil ikke Synergy sende noe som helst av gårde uten å validere sikkerheten til produktet.
  • Vi har lagt restriksjoner på trafikken i produksjonslokalene våre for å redusere og eliminere personlig kontakt mellom områder som er i bruk. Alle omvisninger er foreløpig avlyst.
  • Ved hovedkvarteret vårt holder alle ansatte avstand til hverandre, og de fleste jobber fra hjemmekontor. Når det gjelder ansatte med ansvarsområder som krever at de må være fysisk til stede, følger de strenge rutiner for renhold, og de forventes å bruke de utplasserte desinfiseringsstasjonene og å unngå nærkontakt med sine medarbeidere.

Hvis du har spørsmål eller noe annet du lurer på, kan du ta kontakt med våre vennlige kundeserviceansatte ved å ringe +45 80 83 10 10. De er klare for å hjelpe deg og svare på spørsmål i disse vanskelige tidene.

Jeg ønsker å gjenta min dedikasjon og løftet fra alle oss hos Synergy WorldWide og Nature’s Sunshine om å forsyne deg med produkter av høyeste kvalitet, slik at du kan låse opp potensialet ditt og oppnå Elitehelse. Vi vil fortsette å gjøre alt vi kan for å garantere din sikkerhet og beskyttelse. Vi setter pris på lojaliteten din, og vi ønsker deg alt det beste i disse utfordrende tider.

Med vennlig hilsen,

Terrence Moorehead
CEO, Nature’s Sunshine / Synergy WorldWide

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us