Introduksjon: The Impact Foundation

Synergy WorldWide og Nature’s Sunshine deler naturens helbredende kraft med mennesker som trenger det gjennom stiftelsen Impact Foundation. Stiftelsen jobber med å formidle naturens helbredende kraft, skape meningsfylte muligheter for frivillig arbeid og samarbeide med veldedige organisasjoner som deler målsettingene til selskapet vårt.

VÅR PÅVIRKNINGSKRAFT
Impact Foundation-stiftelsen ble grunnlagt i 2019, og den har allerede hatt stor global påvirkning:

Miles For Meals
Det 5 kilometer lange veldedighetsløpet vårt, #MilesForMeals, samlet inn støtte til et viktig formål: å få slutt på hungersnød. Hele overskuddet fra dette arrangementet gikk til Utah Food Bank Mobile Pantry Program og gjorde det mulig for oss å sponse en skole i lokalsamfunnet vårt. Ansatte ved hovedkvarteret til Synergy deltar i veldedig arbeid ved å dele ut mat til barn som går på skolen vi sponser hver måned.
Coronavirus-bistand
I år har Impact Foundation donert mer enn 90 000 USD for å bistå hjelpearbeidere i kampen mot Coronaviruset i Kina. De donerte midlene har blitt benyttet til hjelpearbeid i områdene der viruset har herjet som verst, inkludert Wuhan. Midlene har blant annet blitt brukt på sårt tiltrengt medisinsk utstyr, som masker, briller og beskyttende plagg. Utstyret beskytter medisinsk personell som arbeider i utsatte områder, slik at de kan behandle infiserte på best mulig vis.

Vitamin Angels
Impact Foundation-stiftelsen har også nylig inngått partnerskap med Vitamin Angels, og donert 25,000 USD til deres viktige arbeid med å forsyne mødre og barn under fem som er i risikogruppen for underernæring med livreddende vitaminer – noe som reduserer forekomsten av forebyggbar sykdom, blindhet og død.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us