Et brev fra Bryant Yates


Kjære teammedlemmer,

Vi er i en tid utenom det vanlige. Med den pågående spredningen av COVID-19 (coronavirus) og med raske endringer rundt oss, tilpasser vi kontinuerlig vår drift og virksomhet.

Som mange av dere, overvåker vi også nøye nyhetene om coronaviruset (COVID-19) rundt om i verden. Vi følger veiledninger fra lokale og verdens helsemyndigheter for å kunne ta passende forholdsregler, slik at vi kan beskytte oss selv, våre kunder og lokalsamfunnene der vi bor og jobber.

Vi setter pris på tilliten du har til våre produkters kvalitet og renhet. Vi fortsetter å dedikere oss til høye kvalitetsstandarder og vi ønsker at hver kunde skal kunne glede seg over naturens helbredende kraft. Vi ønsker også å forsikre deg og din tillit til våre produkters kvalitet. I lys av aktuelle hendelser styrker vi våre allerede strenge rengjørings- og desinfiseringsprotokoller i våre produksjonsanlegg.

Vår høyeste prioritering er sikkerheten og helsen til våre teammedlemmer og ansatte rundt om i verden. Som du vet, jobber mange av våre ansatte eksternt. Synergy vil fortsette å tilby den beste tjenesten vi kan under dagens forhold. Uansett hva vi har kontroll over, vil vi fortsette å jobbe for å sikre at du har verktøyene du trenger for å kunne fortsette å positivt påvirke livene til mange mennesker i denne behovstiden.

Jeg er veldig takknemlig for de fantastiske produktene til Synergy. Jeg stoler på at dere alle deler produktene med deres familie og venner. Vi vet alle “kraften” til disse produktene.

Vår Europa-stab og teammedlemmer er en familie!

Med vennlig hilsen,
Bryant J. Yates

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us