Video: Immunforsvaret


Er du klar til å lære mer om Synergys immunforsterkende vitenskap? Ta en titt på denne videokonferansen med Dr. Noah Jenkins, der han forklarer noen måter ProArgi-9 +, Mystify og Phytolife samarbeider på for å styrke immunforsvaret og forbedre kroppens evne til å bekjempe sykdom.

Om Dr. Jenkins
Dr. Noah Jenkins er forsknings- og utviklingssjef ved Hughes Center for Research and Innovation. Han har fullført et treårig postdoktorgradsstipendium i Pediatrisk Nevro-onkologi ved Huntsman Cancer Institute og et toårig postdoktorgradsstipendium ved Instituttet for molekylær medisin. Med sin doktorgrad i molekylærbiologi fra University of Utah, har Dr. Jenkins en dyp og grundig forståelse av menneskekroppen og ernæringen som er essensiell for et sunt liv.


video oversettelse

God ettermiddag fra Synergy WorldWide. I dag kommer vi til deg live via webkamera, og jeg får selskap av Dr. Noah Jenkins fra Hughes Center for Research and Innovation. Hvordan står det til, Dr. Jenkins?

Det står bra til! Takk for at jeg får være med på denne videokonferansen.

Takk til deg også, for at du kunne bli med oss i dag når vi skal snakke om menneskets immunfunksjon. Dr. Jenkins, hva er noen anbefalinger du har til de som oppriktig prøver å forbedre eller øke immunforsvaret akkurat nå?

Det er noen veldig enkle ting vi kan gjøre. Jeg vil si; passe på å få tilstrekkelig med søvn og trening. Unngå giftstoffer eller ugunstig atferd som røyking eller søppelmat. Og for det tredje, en viktig komponent, er å unngå mangel på mikronæringsstoffer.

Kan du snakke om produktene som Mistify, Phytolife og ProArgi-9 + (V3-systemet), og hvorfor vi kan trygt og nøyaktig hevde at de støtter menneskets immunfunksjon?

Vel, jeg elsker virkelig ideen bak at "synergy" er navnet på selskapet. Fordi denne V3-pakken også fungerer synergistisk for å virkelig øke immunforsvaret. ProArgi-9 + inneholder arginin, som fungerer som et råstoff for å faktisk bygge opp mange av disse immuncellene. I tillegg til å levere arginin til kroppen din for alle dens andre fordeler.

Immuncellene dine - mange av dem produserer et enzym kalt arginase. Når de aktiveres bryter de faktisk ned argininlagrene dine. Så du vil forsikre deg om at du har nok tilskudd av arginin til å holde nivåene oppe.

Mistify og Phytolife er antioksidantprodukter. Og antioksidantstatus er virkelig viktig for immunforsvaret ditt.

Du ønsker virkelig ha en oksidativ status, og disse to produktene fungerer fra utensiden-inn og innsiden-ut. De fungerer virkelig bra sammen.

Phytolife har klorofyll, som slår på kroppens egne antioksidasjonsenzymer. Det hjelper å beskytte cellene dine fra innsiden-ut. Og Mistify leverer mange kraftige antioksidanter utenfra-inn. For å hjelpe å stanse de frie radikalene og gi kroppen din god oksidativ status og generell immunsystem-støtte.

Jeg vet at V3-systemet har vitaminprofilen som du tidligere har nevnt med vitamin B6, B12, C-vitamin, D-vitamin. Hvordan er det vitenskapelig slik at disse vitaminene støtter immunfunksjon?

De er veldig gode vitaminer for immunfunksjon. Først og fremst er vitamin B og 6 stort sett involvert i hver eneste energiproduserende enzymatiske banevei i kroppen din.

Så, kroppen din - immunsystemets reaksjoner, tar mange av disse banene og energiaktiveringssystemene for å fungere korrekt.

Disse vitaminene er kofaktorer for disse enzymene. Nødvendige komponenter i disse reaksjonene.

C-vitamin er en sterk antioksidant som hjelper oksidasjonsstatusen i kroppen din. Det er også et råstoff for noen klasser av immunceller, som da kan bygges opp på riktig måte. D-vitamin hjelper med å slå på transkripsjonsfaktorer eller proteiner som igjen slår på DNA-et for å produsere noen materialer som immuncellene dine bruker for å bekjempe ting de trenger å bekjempe.

OK, nå som vi nærmer oss slutten av denne videokonferansen, er det noen andre råd du kan gi til folk som prøver å øke immunforsvaret sitt?

Husk å vaske hendene! Det er første forsvarslinje.

Elsker det! Det er et godt råd.

Takk til Dr. Noah Jenkins fra Synergy WorldWide og Hughes senter for forskning og innovasjon! Og takk til alle våre seere for deres tid.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us