Hvordan vil du kvalificer dig til Legacy Retreat?

Der er mindre end 12 måneder til Legacy Retreat 2016, og vi vil hjælpe dig med at planlægge turen dertil! Det første vigtige skridt for at opnå kvalifikationen er at forstå præcis, hvad du skal gøre.

Uanset om det er første gang, du kvalificerer dig, eller du er "genganger", der forsøger at tjene points til endnu en tur til Legacy Retreat,  er kvalifikationerne enkle. Her er en oversigt over, hvordan du kan komme med Synergy til Kona - med alle udgifter betalt!

Første-gangs kvalificerede 

Team-medlemmer, der søger at kvalificere sig for første gang, skal optjene i alt 10 legacy point. Indsamling af point kan begynde på Team-director niveau og kan fremføres år efter år. Klik her for at se detaljer vedr. førstegangs-kvalificerede.

Førstegangs gen-kvalificering

Hvis du har kvalificeret dig til og deltaget i et Legacy Retreat tidligere, kan du gen-kvalificere dig til Legacy Retreat 2016 i Kona ved at gøre et af følgende i løbet af
2015-kvalifikationsperioden:

  • Bevar din  højeste ledelses-titel i 3 ud af 12 måneder
  • Opnå en ny, højere titel 

Eksempel 1:
Du kvalificerede dig og deltog i dit første Legacy Retreat som Team Elite. For at kvalificere dig til Kona, skal du mindst opnå titel af Pearl Executive inden for
2015-kvalifikationsperioden.

Eksempel 2:
Du kvalificerede dig og deltog i dit første Legacy Retreat som Pearl Executive. For igen at kvalificere dig til Kona, skal du bevare din Pearl Executive-titel i 3 ud af 12 måneder eller avancere til mindst Emerald Executive inden 2015-kvalifikationsperioden.
Gentag kvalifikationen

Hvis du har kvalificeret dig til og deltaget i Legacy Retreat mere end én gang, kan du re-kvalificere dig til Legacy Retreat 2016 Kona ved at gøre et af følgende:

  • Bevar din højeste ledelses-titel i 4 ud af 12 måneder
  • Opnå en ny, højere titel

Eksempel: 
Du kvalificerede dig til og deltog i Legacy Retreat i 2012 som Team Director. I 2013 avancerede du til til Pearl Executive, som gjorde det muligt at gen-kvalificere dig og deltage i dette år. I 2014 bevarede du kun Pearl Executive titlen i 2 ud af 12 måneder og mistede re-kvalifikation med to vedligeholdelses-måneder. I 2015 skal du bevare din Pearl titel i 4 ud af 12 måneder eller avancere til Emerald.

Presidential ledere og derover

Team-medlemmer på Presidential Executive niveau og derover har lidt forskellige re-kvalificeringskriterier end ovenstående. Desuden er de berettiget til at kvalificere sig til VIP Elite Legacy Retreat-pakken. Klik her for at få yderligere oplysninger eller kontakt General Manager hvis du har behov for yderligere afklaring.CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us