TEAMMEDLEMMER OPPNÅDDE HØYESTE GO ELITE-BONUS


I begynnelsen av november ble to Synergy-distributører og partnere fra Østerrike de første teammedlemmene som oppnådde den høyeste Go Elite-bonusen på 1200 Euro. Det innebærer at de selv ble Elite Honors-kvalifiserte og hadde 10 eller flere egensponsede Elite Honors-kvalifiserte i én og samme måned.

Gratulerer, Pearl Executive Franz Friess og Team Leader Corinna Fröwein! Disse eksemplariske lederne har bevist at det er mulig å oppnå høyeste Go Elite-bonus gjennom fokus og besluttsomhet. En spesiell gratulasjon til Franz for å ha oppnådd mer enn kriteriene for høyeste Go Elite-bonus; I oktober hadde han 11 egensponsede Elite Honors-kvalifiserte.

Det var ikke tilfeldig at Corinna og Franz oppnådde dette. De satte seg ned etter Elite Honors-lanseringen under Summit 2015 og la en detaljert plan. "Det gjorde det enklere å nå målet", sier Corinna. Selv om planen gjorde oppgaven "enklere", ble den ikke akkurat "enkel". De var hele tiden på farten og arbeidet lange dager for å nå målet.

Franz hadde helt fra starten et ønske om å bli første teammedlem i Europa som hadde minst 10 Elite Honors-kvalifiserte i én og samme måned. Det var veldig viktig for ham å vise dem han er leder for, hva som er mulig gjennom denne nye forretningsmodellen.

"Jeg er overbevist om Elite Honors inntjeningsmodell har potensiale til å endre alt," sier Franz. "Jeg har sett mange nye teammedlemmer feire sin Elite Honors-kvalifisering. De fleste av mine Elite Honors-kvalifiserte var faktisk nye teammedlemmer. Straks de var registrert som teammedlemmer, begynte jeg å oppmuntre dem til å jobbe mot Elite Honors-kvalifisering."

Corinna arrangerer møter hjemme og holder presentasjoner for å lære folk mer om Elite Honors. Hun sier at mange av teammedlemmene i hennes downline vil gjøre alt de kan for å bli EHC, fordi de vet at det er den beste måten å bygge en vellykket forretning på. Corinna og Franz brukte mye tid på å støtte de som jobbet mot Elite Honors-kvalifisering.

Både Corinna og Franz sier at de vet at Elite Honors-modellen virker fordi de har opplevd det. Provisjonene deres har økt de siste to månedene fordi de aktivt bygger sine Synergy-forretninger sammen med de fleste i teamet.

"Tro på deg selv og ikke lytt til den stemmen som sier at du ikke kan," råder Corinna. "Jeg ville vise folk at hvem som helst i Europa kan tjene denne bonusen. Jeg har ikke en så høy tittel hos Synergy, men det var mulig for meg å oppnå den høyeste bonusen ved hjelp av Go Elite-kampanjen."

Franz og Corinna håper Elite Honors blir en viktig del av Synergy på lang sikt. Franz er takknemlig for Corinnas utrettelige innsats og sterke tro og kaller henne Østerrikes "superstar".

Go Elite-bonuser har vært tilgjengelig i mer enn to måneder, og Synergy har allerede utbetalt mer enn 42 000 Euro. Klikk her for å lære hvordan du tjener en Go Elite-bonus.

Husk at du kan dra fordel av Go Elite-kampanjen til og med 29. februar 2016!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us