Tidspunktet for Team Manager Academy 2016 er bestemt!

Bestem deg for å delta på Team Manager Academy 16. til 19. juni! 


Team Manager Academy i 2016 vil bli avholdt 16.–19. juni på Interalpen Hotel i Tyrol, en by som ligger omkranset av de østeriske Alpene. Her vil du få en smakebit av det vakre østerrikske landskapet mens du får tilpasset lederskapsopplæring som skal bidra til å gjøre Synergy-virksomheten din vellykket. 
                                                                                   
For å kvalifisere deg for Team Manager Academy må du:

1. Avansere til graden Team Manager for første gang mellom juni 2015 og mai 2016  – ELLER –
2. Opprettholde tittelen Team Manager minst én gang mellom juni 2015 og mai 2016 og i tillegg ha et egensponset teammedlem som er kvalifisert for TMA – ELLER
3. Avansere til en høyere grad dersom du deltok på TMA 2015.

Team Manager Academy vil bli åpnet med en appetittvekkende velkomstmiddag. Neste dag vil teammedlemmene få inspirerende og dynamisk opplæring av Synergys ledere og spesielle gjester. Deltakerne vil også få oppleve morsom team-building som utfordrer lederferdighetene deres og som er en perfekt anledning til å oppfriske gamle vennskap og stifte nye. Etter en givende helg tar vi farvel med en utsøkt middag.

Klikk her for å se videoklipp fra Team Manager Academy i 2015.

Vi håper at riktig mange kvalifiserte nye kandidater vil delta på Team Manager Academy og gjøre det til det største vi har arrangert noensinne.

Vi ser frem til å oppleve en minneverdig helg sammen med deg!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us