Den Synergy-sponsede mesteren i hurtigløp på skøyter kvalifiserer seg til verdenscupen.


Finske Tommy Pulli gjorde nøyaktig som han hadde tenkt i kvalifiseringen til verdenscupen i hurtigløp på skøyter i Inzell i Tyskland – og mer til. Han kvalifiserte seg ikke bare til 1500-meteren i verdenscupen, men han slo sin personlige rekord og er offisielt den raskeste hurtigløperen på skøyter i Finland på denne distansen.

«Hurtigløp på skøyter dreier seg kun om kontroll og presisjon», sa Tommy. «Den aller minste feilen kan enkelt koste deg seieren ... men når du lykkes, når du kan håndtere farten og g-kraften i svingene, så finnes det ingen bedre følelse. Sportens vanskelighetsgrad gjør at jeg elsker den, og det gjør også at jeg noen ganger hater den.»

Tommy, som er 24 år og har vært profesjonell skøyteløper i hurtigløp i fem år, bruker alle produktene som for tiden selges i Europa — ProArgi-9+, e9, Phytolife, Mistify, Body Prime og SLMsmart Meal Replacement – og bruker rutinemessig hvert av produktene for å få energi til treningen og hverdagen sin.

Tommy bruker raskt opp beholdningen av Synergy-produkter fordi ernæringsdietten han følger krever det. Han bruker fire pakker med ProArgi-9+ om dagen (åtte hvis han har en konkurranse), drikker opp en flaske med Mistify på tre dager, drikker SLMsmart Meal Replacement (SLMsmart måltidserstatning) som gjenoppbyggende drikk etter en svært utmattende trening, og setter sin lit til e9 for å gi ham den ekstra dytten han trenger i løpet av lengre treningsrunder.  Body Prime og Phytolife er også sikringskost i dietten hans, og han bruker begge til å vedlikeholde den helhetlige helsen sin.

«Jeg tror at ProArgi-9+ er favoritten min!» sa Tommy. «Jeg har brukt ... alle produktene og jeg merker virkelig forskjell. Det har vært flott å få muligheten til å bruke disse produktene. Jeg er takknemlig for å bli sponset av Synergy.»

Tommy fortsetter med rutinemessig bruk av Synergy kosttilskudd mens han forbereder seg på å konkurrere i Den internasjonale skøyteunionens verdenscup den 11.-13. november i Harbin i Kina og uken etter i Nagano i Japan den 18.-20. november. Synergy WorldWide kommer til å heie på ham!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us